tomashonsu Odesláno Prosinec 28, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2013 Prosim o radu jak sprovoznit hlasove ovladani? Xbox na povely vubec nereaguje pohyb jo ale hlas ne. Jeste jsem videl na videich ze kinect na fialove diody ve prostred ale me to sviti cervene. Citovat
0 xmod Odesláno Prosinec 29, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2013 (upraveno) Důležitá je výslovnost.Nastav si locale na UK ať to rozpoznává angličtinu a musíš mít nastavené spouštění na kinect (v power settings) a kinect zkalibrovaný.Pak to stačí vyslovit pomalejc a s mezerou něco jako třeba <mezera 0.5 sec><eksbox><mezera 0.5 sec><on>. Chvíli sem to testoval a funguje to dobře. Upraveno Prosinec 29, 2013 uživatelem xmod Citovat
0 tomashonsu Odesláno Prosinec 29, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2013 A nemuze byt problem v tom ze mam cz ucet z x360? Citovat
0 xmod Odesláno Prosinec 29, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2013 No jak máš nastaveno locale a region ? V locale Czech republic zatím není, takže tam stejně máš něco jiného - toto by vadit nemělo Citovat
0 tomashonsu Odesláno Prosinec 29, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2013 Locate mam UK. Kinect vubec na hlas nereaguje jak kdyby to nebylo zaple nebo neco takoveho Citovat
0 xmod Odesláno Prosinec 29, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2013 Znovu ho zkalibruj. Jdi do nastavení kinectu a pak tam dej volbu "kinect cant hear me" a řiď se přesně instrukcema Citovat
0 tomashonsu Odesláno Prosinec 29, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2013 Nefunguje. Zkusim tedy zalozit uk ucet. Jak sviti kinect? Me sviti 3 cervene diody ale na videu jsem videl ze jsou fialove Citovat
0 tomashonsu Odesláno Prosinec 29, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2013 Uz to funguje ale jeste bych potreboval poradit jak mi kinect vypne tv Citovat
0 xmod Odesláno Prosinec 29, 2013 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2013 Nejdřív zařízení musí být rozpoznány v Device nebo nastaveny ručně. On to zkouší tak, že pošle Mute na televizi.Kyž mute projde, je to nastavené správně a pak už ti to bude vypínat.Mě to vypne i Samsung TV i Marantz receiver. Citovat
0 tomashonsu Odesláno Prosinec 29, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2013 Diky moc za rady uz vse funguje. Citovat
Otázka
tomashonsu
Prosim o radu jak sprovoznit hlasove ovladani? Xbox na povely vubec nereaguje pohyb jo ale hlas ne. Jeste jsem videl na videich ze kinect na fialove diody ve prostred ale me to sviti cervene.
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.