Hojas86 Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 No je to možný? je tu novej firmware a zase nic nového............. Changelog: PSP software-only play in the UMD loading screen to stop the symptoms has been confirmed for the UMD drive to improve operating stability. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 Nejakych zmen se mozna dockame az v 3.80....teda v 3.81 protoze zas tam bude naka chybka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 Tak jako píšu do každýho topicu o zbytečnym FW: Sony rulez. :dozey: Ale dík žes mě informoval Hojasi, aspoň jsem pořád v obraze ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 už je i dekryptovanej...CFW ale nevyjde... http://pspupdates.qj.net/PSP-FW-3-73-decrypted-CFW-not-to-be-released-yet/pg/49/aid/108670 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 Nejakych zmen se mozna dockame az v 3.80....teda v 3.81 protoze zas tam bude naka chybka :D no jak jsem to psal u 3.72...zbytečný...jenom opravují objevený chyby:lol: a tu jejich action ochranu:ziped: + spolehlivost:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 tak tohle je hardcore.. to je horsi nez 3.72 :D do jakeho extremu to dojde.. IMHO uz tam nic moc asi nepridaji - jen by jeste mohli nejakeho toho mail klienta jak uz jednou slibovali a treba zabudovany PIM/textovy editor .. a lepsi temata :) a k fatovi nejakou podporu irda.. a podpora posilani souboru primo z menu zabudovane (nejen obrazky) a ... .. to se samozrejme nestane lol ... pridat spravce souboru primo do XMB :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.