Hojas86 Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2007 No je to možný? je tu novej firmware a zase nic nového............. Changelog: PSP software-only play in the UMD loading screen to stop the symptoms has been confirmed for the UMD drive to improve operating stability. Citovat
Cloud.M@-T€R Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2007 Nejakych zmen se mozna dockame az v 3.80....teda v 3.81 protoze zas tam bude naka chybka :D Citovat
WItekS Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2007 Tak jako píšu do každýho topicu o zbytečnym FW: Sony rulez. :dozey: Ale dík žes mě informoval Hojasi, aspoň jsem pořád v obraze ;-) Citovat
tekken90 Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2007 už je i dekryptovanej...CFW ale nevyjde... http://pspupdates.qj.net/PSP-FW-3-73-decrypted-CFW-not-to-be-released-yet/pg/49/aid/108670 Citovat
Zavorka Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2007 Nejakych zmen se mozna dockame az v 3.80....teda v 3.81 protoze zas tam bude naka chybka :D no jak jsem to psal u 3.72...zbytečný...jenom opravují objevený chyby:lol: a tu jejich action ochranu:ziped: + spolehlivost:? Citovat
Anonymous_ Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2007 tak tohle je hardcore.. to je horsi nez 3.72 :D do jakeho extremu to dojde.. IMHO uz tam nic moc asi nepridaji - jen by jeste mohli nejakeho toho mail klienta jak uz jednou slibovali a treba zabudovany PIM/textovy editor .. a lepsi temata :) a k fatovi nejakou podporu irda.. a podpora posilani souboru primo z menu zabudovane (nejen obrazky) a ... .. to se samozrejme nestane lol ... pridat spravce souboru primo do XMB :D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.