kasaco10 Odesláno Prosinec 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2013 Uz parkrat se me stalo, ze jsem zapnul ps4 a nebo bylo ve standby mode. A vypnul sem tv a pak zas zapnul.Tak obraz byl rozmazanej. Jednou modrej a dokonce i zelenej. Hdmi kabel mam origo co bylo u ps4.Zkousel sem i jinej a tam sem mi to take stalo. Nestalo se vam to nekomu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nil3E Odesláno Prosinec 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2013 Může se to stát. Máš zapnutý HDMI Link (HDMI-CEC) v Settings ? Zkus si s tím pohrát zapnout/vypnout a vyzkoušet zda-li pomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kasaco10 Odesláno Prosinec 31, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2013 Může se to stát. Máš zapnutý HDMI Link (HDMI-CEC) v Settings ? Zkus si s tím pohrát zapnout/vypnout a vyzkoušet zda-li pomohlo. Zkusim, vcera se to zas stalo, dele jsem nehral a mel jsem zaplou TV na kterou jsem v tu dobu koukal. Pak jsem se zas prepnul na PS4 a obraz byl zas :angry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jitus Odesláno Prosinec 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2013 Ten HDMI Link má být zapnutý nebo ne? A co to vlastně je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nil3E Odesláno Prosinec 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2013 HDMI Linking dovolí ovládat televizi PS4 a naopak, například když zapneš PS4, tak ti zapne i televizi, regulace zvuku..použití TV ovladače na PS4 apod... Pokud to máš však zapnuté a tvoje televize to nepodporuje, muže to způsobovat nějaké problémy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kasaco10 Odesláno Prosinec 31, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2013 Jj.to je presne ono.To mam vse zaple. A stavaj se tyto veci :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kasaco10
Uz parkrat se me stalo, ze jsem zapnul ps4 a nebo bylo ve standby mode.
A vypnul sem tv a pak zas zapnul.Tak obraz byl rozmazanej.
Jednou modrej a dokonce i zelenej.
Hdmi kabel mam origo co bylo u ps4.Zkousel sem i jinej a tam sem mi to take stalo.
Nestalo se vam to nekomu???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.