Guest Anonymous Odesláno Únor 5, 2006 Nahlásit Odesláno Únor 5, 2006 mě gta vůbec ale vůbec nebaví ale co bych pro homebrew neudělal
Guest Anonymous Odesláno Únor 7, 2006 Nahlásit Odesláno Únor 7, 2006 nechcete někdo napsat seznam jaké aplikace vám na tom eloaderu fungují? Mě zatím jede jenom Snes emulator a ještě jsem zkoušel quaka 2 - ten mi nešel :cry:
Guest Anonymous Odesláno Únor 7, 2006 Nahlásit Odesláno Únor 7, 2006 jo ale někdo tady psal: ''zatím všechno co jsem zkoušel mi fungovalo''
eskimo Odesláno Únor 7, 2006 Nahlásit Odesláno Únor 7, 2006 jo ale někdo tady psal: ''zatím všechno co jsem zkoušel mi fungovalo'' http://www.fanjita.org/content/gta_working.html
Guest Anonymous Odesláno Únor 7, 2006 Nahlásit Odesláno Únor 7, 2006 jj seznam je na fanjitiho stránkách
Guest Anonymous Odesláno Únor 8, 2006 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2006 nemáte někdo informace kdy vydá Fanjita plnou verzi Eloaderu ?
Guest Anonymous Odesláno Únor 8, 2006 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2006 predcti si poradne tenhle topic a najdes odpoved
Guest Anonymous Odesláno Únor 8, 2006 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2006 ko hledá najde ale upřímě než najede gta než hodíte load tak to se radší v..... na homebrew
Guest Anonymous Odesláno Březen 1, 2006 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2006 prečetl sem tuhle sekci o homebrew a z ty vaší mluvi sem nic nepochopil asi sem pres tohle dement, tak kdyz si budu chtit zahrat nakou iso hru musim si koupit GTA ?
eskimo Odesláno Březen 1, 2006 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2006 prečetl sem tuhle sekci o homebrew a z ty vaší mluvi sem nic nepochopil asi sem pres tohle dement, tak kdyz si budu chtit zahrat nakou iso hru musim si koupit GTA ?zatím iso hry na 2.01+ nejdou hrát....teď je k mání eLoader, s kterým načteš už hodně homebrew(ale iso ne)...a abys spustil eLoader musíš mít UMD GTA: LCS... a jestli někdy pudou hrát isa na 2.01+, tak myslím, že přes tenhle loader(žádnej jinej zatím totiž není)
FankyZ Odesláno Březen 1, 2006 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2006 prečetl sem tuhle sekci o homebrew a z ty vaší mluvi sem nic nepochopil asi sem pres tohle dement, tak kdyz si budu chtit zahrat nakou iso hru musim si koupit GTA ?zatím iso hry na 2.01+ nejdou hrát....teď je k mání eLoader, s kterým načteš už hodně homebrew(ale iso ne)...a abys spustil eLoader musíš mít UMD GTA: LCS... a jestli někdy pudou hrát isa na 2.01+, tak myslím, že přes tenhle loader(žádnej jinej zatím totiž není) Ja sem taky asi na tohle dement... nemate nekdo navod na ten eLoader pro dementajako ja? Me to vubec nak neslo dikes
Guest Anonymous Odesláno Březen 2, 2006 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2006 Me to take nejak nejde vse se nainstaluje do psp spustim load na gta loadres se spusti vyhleda hombrew ja nejaky spujtim a psp se kousne a nebo se jednoduse vypne nevite co s tim a to tam mam jen ty hombrew co jedou na 2.01+
FankyZ Odesláno Březen 2, 2006 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2006 TAk co uz ste pres ten GTA loader rozjeli?
Guest Anonymous Odesláno Březen 3, 2006 Nahlásit Odesláno Březen 3, 2006 spusten PSPPDF, SNES emulator, NEOGEO emulator, GAMEBOY emulator a na co jsem obvzvlaste hrdy i Transpor Tycoon :o) mam SW 2.01 btw
Wurrzag Odesláno Březen 4, 2006 Nahlásit Odesláno Březen 4, 2006 Ja už to fakt nechápu, můžete mi to někdo vysvětlit???, když si stahnu ten loader 9.0 budu moc na fw2.0 hrat ISO????
eskimo Odesláno Březen 4, 2006 Nahlásit Odesláno Březen 4, 2006 Ja už to fakt nechápu, můžete mi to někdo vysvětlit???, když si stahnu ten loader 9.0 budu moc na fw2.0 hrat ISO????ne
Wurrzag Odesláno Březen 4, 2006 Nahlásit Odesláno Březen 4, 2006 tak to je na nic :((( a kde se daj sehnat homebrow?
FankyZ Odesláno Březen 4, 2006 Nahlásit Odesláno Březen 4, 2006 spusten PSPPDF, SNES emulator, NEOGEO emulator, GAMEBOY emulator a na co jsem obvzvlaste hrdy i Transpor Tycoon :o) mam SW 2.01 btw Kde si vzal Transport Tycoona?:shock:
Guest Anonymous Odesláno Březen 4, 2006 Nahlásit Odesláno Březen 4, 2006 lidi to je vše samozřejmě super, ale já mám takový problém. Mám 98win. a ty jak je známo nekomunikují s PSP a ja už strávil takovího času s hledání těchto ovladačů. prosím vás poraďte kde je najdu. předem dík za pomoc. :(
mucaca Odesláno Březen 4, 2006 Nahlásit Odesláno Březen 4, 2006 lidi to je vše samozřejmě super, ale já mám takový problém. Mám 98win. a ty jak je známo nekomunikují s PSP a ja už strávil takovího času s hledání těchto ovladačů. prosím vás poraďte kde je najdu. předem dík za pomoc. :( http://www.psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=1047 je to v ton textu pod tim cervenym nejdřív,mel by to bejt ten ovladac :wink:
Negat Odesláno Březen 4, 2006 Nahlásit Odesláno Březen 4, 2006 jo a kde neo-geo emulátor.To můžeš hrát klasiky jako metal slug nebo marvel vs. capcom?
Guest Anonymous Odesláno Březen 5, 2006 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2006 toho tycoona i emulatory jsem stahnul na psp-hacks.com
Negat Odesláno Březen 9, 2006 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2006 Hele zkouším ten Neo-Geo emulátor a nemůžu najít NeoCD.bin.Má to být bios toho emulátoru či co tak když tak sem hoďte ten link kde ho najít.Nechtělo se mi na to zakládat nový topic.Dík.
Guest Anonymous Odesláno Březen 9, 2006 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2006 napiš mi na meil tvojí adresu a ja ti ten NeoCD.bin pošlu!Neo Geo emulátor valí výborně ja mám 2.01...
Recommended Posts