Guest Anonymous Odesláno Leden 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2006 nechci video ale tu uloženou pozici GTAčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Leden 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2006 georgev ten link ked ho spustim tak mi ukaze ze 530 Login Incorrect radsej tu supni ten expolite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2006 prihlaste se na ftp://82.208.25.244/ a ve slozce video PSP je video na downgrae 2.01 cca 10mb, prihodim tam i ty soubory pro GTA, co me slo, ale zkousel jsem to u kamarada a jemu se to seklo a nic, ale u jineho to taky fungovalo. Jedina vec co je potreba je GTA orig. se savem-staci vlastni a Exploit v2, pak uz standartni postup.jak se mám přihlásit když nemám založený účet ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2006 je to klasicky ftp, musis se zalogovat a pak te pusti dal. login:PSP heslo:PSP Sav je muj vlastni co jsem hral GTA zadnej jinej nemam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2006 login:PSP heslo:PSP - tak tohle jsem potřeboval vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Leden 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2006 hej georgev hod to tam uz ten expolite v2 ok??KDE BUDE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sting Odesláno Leden 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2006 vyzera to zaujimavo, inac, preco to nejde aj na vyssej verzii??? vsak nejaky zaklad musi mat z 2.01. Alebo sonaci vsetko prepisuju??? to sa mi nezda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2006 tak co už jste to někdo downgradoval ? Mě to vždycky napíše Corrupted data jak mám kliknout na tu fotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 15, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2006 Georgev nechtěl by si sem hodit návod jak jsi to downgrandoval ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sting Odesláno Leden 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2006 Chalani, ja to vidim tak, ze to je blbost. Pozeral som nejake fora a nezda sa mi to. A inac, Myslim ze este tak skoro nebudete hrat ISo hry na 2.01 a viac. Sony to premakalo, vyriesil by to mozno iba cip, ale nie som si isty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Leden 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2006 no já si radši počkám až vyjde nějákej loader na 2.01+ - a budu si muset vystačit s GTA....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2006 Georgi PLZ hoď sem návod jak jsi downgrandoval !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2006 Georgi PLZ hoď sem návod jak jsi downgrandoval !!! Podle me nedowngradoval, je to blbost. Kdyby vysel downgrade z 2.01 tak to bude vseobecna BOMBA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2006 Je teda mozne to dat na verziu 1.50 ? Myslim natrvalo ? Mam 2.01 a chcem to dat na 1.50... :shock: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2006 Som cerstvy vlastnik PSP a mam firmware 2.01. Otazka znie ide na tej 2.01 vobec nieco ? Videa, hry soft..... ??? Dik P.s. Ked si kupim GTA a pokusim sa to preflasovat na 2.00, bude to plnohodnotne fungovat ako 2.00 ? Potom s dvojky neni problem na 1.50... Spravne ??? Diky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Leden 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2006 Som cerstvy vlastnik PSP a mam firmware 2.01.Otazka znie ide na tej 2.01 vobec nieco ? Videa, hry soft..... ??? Dik P.s. Ked si kupim GTA a pokusim sa to preflasovat na 2.00, bude to plnohodnotne fungovat ako 2.00 ? Potom s dvojky neni problem na 1.50... Spravne ??? Diky... Kdybys sis pročetl fórum, věděl bys, že s 2:01 nic neuděláš. Můžeš hrát jen origo hry. Žádný loader na ISO hry zatím neexistuje a tenhle downgrader z 2:01 je podle mě taky kachna. Není tu nikdo, kdo by jednoznačně řekl, že se mu to podařilo. Může to být taky pastička přímo od Sony. Zkusíš - usmrtíš. Tak co, kdo to riskne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sting Odesláno Leden 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2006 ja si myslim, ze to video islo cez Pinnacle Studio 9.0 :D. Vsak na co je komu video. Keby ze to ide, stacilo by to napisat ako na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Leden 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2006 Nieviete. georgev mal hodit na ftpcko expolite v2 na gta.Neviete kedy tam ma byt? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2006 funguje ti ten downgrade george?!!ja chci taky downgradovat a nevim jestli to mam zkouset!!! :?: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2006 za pokus nic nedáš !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2006 Ja by som to aj skusil, ale nemam tu hru, vsetky prachy som minul na konzolu :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2006 za pokus nic nedáš !! Zniceny PSP.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FankyZ Odesláno Leden 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2006 za pokus nic nedáš !! Zniceny PSP.... Asi tak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2006 nejde to zkousel sem to snad 20x a nic...... :evil: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FankyZ Odesláno Leden 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2006 Tak to je na ho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts