Guest Anonymous Odesláno Leden 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2006 Tak to je na ho... ....vno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FankyZ Odesláno Leden 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2006 Tak to je na ho... ....vno ja nechtel bejt sprostej no... :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2006 Tak to je na ho... ....vno ja nechtel bejt sprostej no... :lol: Tak sme to dali spolecne dohromady :lol: A sprosty to neni :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FankyZ Odesláno Leden 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2006 Tak to je na ho... ....vno ja nechtel bejt sprostej no... :lol: Tak sme to dali spolecne dohromady :lol: A sprosty to neni :D jj hh :lol: :lol: :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FankyZ Odesláno Leden 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2006 Dyť se to tam da stahnout uplně v poho :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 19, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2006 není proč to skoušet ..... Příznám se že jsem to neskoušel ale je to fake podle těch souboru nemůže nikdy!!!! dojít k downgradu !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2006 už se na to moc těším.. ale jak to vypadá.. pořád s tím amjí problémy.... :evil: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colin Odesláno Leden 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2006 před časem se říkalo, že to bude dlouho trvat na 2.00 a už je to tu, takže na ty ostatní FW to taky určitě bude, ale holt to bude chtít nějakej ten čas :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Leden 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2006 nj to abych si gta šetřil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Leden 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2006 cituji z http://www.fanjita.org/ Ditlew and I made some breakthroughs today with the EBOOT loader for GTA, and I'm so excited I thought I'd share the news, since we've been hammering away at this problem for weeks now, and it feels like we're starting to get somewhere. Last night we finally managed to remove what is believed to be the last traces of GTA from the PSP's memory, and we appear to have full user-mode control over all the available memory and resources (with the exception, of course, of flash memory). So far this hasn't translated into everything magically-working, including the loader menu, but we have run the first homebrew game using the EBOOT loader - "PSP Rick Dangerous". So, there's still a lot of work to do, but it's coming along nicely. This also seems like an opportune moment to properly introduce Ditlew, although we've been working together since the start of the EBOOT Loader for GTA project. He's a 30-year-old Dane working as a lead programmer, with a past in the gaming scene and a strong passion for AI - not to mention a sharp mind and a lot of determination. tak snad už brzy.....konečně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FankyZ Odesláno Leden 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2006 Hmmmmmmmmmmmmmm už by to chtělo :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2006 spis nez dewgrader bych bral loader a se nemusim tolik namahat a ,at nestratim zaruju!,kdyz to poseru! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2006 Já sice mám 1.50 ale vy co máet 2.0+ jste se konečně dočkaly .... přiji vám hodně úspěchu a záíbavy http://www.psp-hacks.com/file/270 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Leden 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2006 Já sice mám 1.50 ale vy co máet 2.0+ jste se konečně dočkaly .... přiji vám hodně úspěchu a záíbavy http://www.psp-hacks.com/file/270 WOOOOHOOOOOO!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorel Odesláno Leden 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2006 Ale aj tak by to uz chcelo nejaky UMD emulator na novsie firmware. Tieto ebooty su sice super, ale co sa tyka ISO tak stale nic a nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2006 jj chtelo by to loader pro iso na FW 2.0, kvuli novym hram Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Leden 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2006 no, ale něják se začít musí...... ještě, že jsem to GTA koupil btw. teďka jsem hrál ,,Super Mario World".....:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2006 z práce se na ty adresy nedostanu, ale předpokládám, že to pro 2.60 asi nebude, že? :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2006 caute, zacinam s psp a chtel bych poradit k cemu to slouzi http://www.psp-hacks.com/file/270 rozjedu pres to nejake hry ktere si stahnu z netu nebo ne. prosim poradte jsem zacatecnik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorel Odesláno Leden 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2006 Sluzi to na PSP 2.0+ a rozbehnes pod tym asi 4-5 utilit zatial. Medzi ne patri aj emulator snes. To je tak asi vsetko zatial. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2006 Škoda že neni kompletne novy firmware ...namiesto toho od sony...ktory by mal vlastne jadro ( myslim nieco take ako linux/windous..) aby teda na tom behali aj iso aj setky...proste setko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Leden 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2006 no, ale něják se začít musí......ještě, že jsem to GTA koupil btw. teďka jsem hrál ,,Super Mario World".....:D Jaká je přípona těch her pro Snes ???? :?: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TheBoxer Odesláno Leden 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2006 už aby to bylooo je to strasny kdyz nemam prachy na hry :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negat Odesláno Leden 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2006 Nerozjel ste někdo přes to Dooma? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colin Odesláno Leden 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2006 Nerozjel ste někdo přes to Dooma? já dooma rozjel přes loader, ale mám fw 2.00 u toho vyššího fw nevím a zoušet to kvůli tomu nebudu, bych to pak nehodil zpátky dolu. Takže jestli máš fw 2.00 a ne vyšší, tak to pojede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts