stoof Odesláno Leden 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2014 Dobrý den, Mám problém se kterým si nevím rady, prohledal jsem internet odzhora dolu, ale nikdo podobný problém očividně nemá. Když hraju hru Dota 2 ze steamu a přitom například poslouchám hudbu, nebo používám cokoliv jiného co vydává zvuk, ať už komunikace přes skype,teamspeak nebo jen video na youtube nastane jeden z těchto problémů. 1. Zvuk se vypne ale video běží, případně se video zapauzuje a když se to pokusím zapnout znovu napíše se-Windows media player zjistil chybu při přehrávání souboru. 2. Všechny zvuky počítače začnout chrčet, chrčení se časem zhoršuje až neni vubec nic rozumět Dostal sem rady typu, přeinstaluj PC-->to jsem udělal problém se znovu objevil. tudíž je to způsobeno chybou nastavení nebo něčím podobným... Změnil sem přehrávač videa a mp3 ovšem jen lokálně na videa a muziku, poslouchám hudbu přes jiný přehrávač ale effekt to má stejný počase začne chrčet. Informace o PC:Notebook ASUS ale podrobnosti o něm už nevím... Používám windows 7 Grafickou kartu mám Nvidia GEFORCE Gt540M 2Gb. výchozí přehrávač bude nejspíš WM player. nevím jak se ho zbavit nějak obecně aby nebyl použivanej... Každopádně každá rada nastavení nebo podobně co by mohlo pomoci je velice vítána :) Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Leden 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2014 hm divný .. nebude to spíš třeba zvukovkou na základovce? zkus přeinstalovat ovladače, nebo zaktualizovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Leden 3, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2014 Viděl bych to skutečně na HW problém zvukovky na základovce. Nejdřív bych zkusil přeinstalovat ovladače a kodeky, pokud by to nepomohlo, tak si někde najít nějakou levnou USB zvukovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoof Odesláno Leden 3, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2014 Dobře děkuji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trip1468628490 Odesláno Květen 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2014 Dobrý den,Mám problém se kterým si nevím rady, prohledal jsem internet odzhora dolu, ale nikdo podobný problém očividně nemá. Když hraju hru Dota 2 ze steamu a přitom například poslouchám hudbu, nebo používám cokoliv jiného co vydává zvuk, ať už komunikace přes skype,teamspeak nebo jen video na youtube nastane jeden z těchto problémů. 1. Zvuk se vypne ale video běží, případně se video zapauzuje a když se to pokusím zapnout znovu napíše se-Windows media player zjistil chybu při přehrávání souboru. 2. Všechny zvuky počítače začnout chrčet, chrčení se časem zhoršuje až neni vubec nic rozumět Dostal sem rady typu, přeinstaluj PC-->to jsem udělal problém se znovu objevil. tudíž je to způsobeno chybou nastavení nebo něčím podobným... Změnil sem přehrávač videa a mp3 ovšem jen lokálně na videa a muziku, poslouchám hudbu přes jiný přehrávač ale effekt to má stejný počase začne chrčet. Informace o PC:Notebook ASUS ale podrobnosti o něm už nevím... Používám windows 7 Grafickou kartu mám Nvidia GEFORCE Gt540M 2Gb. výchozí přehrávač bude nejspíš WM player. nevím jak se ho zbavit nějak obecně aby nebyl použivanej... Každopádně každá rada nastavení nebo podobně co by mohlo pomoci je velice vítána :) Děkuji Problém dělá Steam. Já na steamu hraji Rust a vše co zapnu před steamem TS, hodinovou skladbu na YouTube. Tak to jede normálně, ale co zapnu až po steamu tak v momeňtě kdy se přepnu do hry se mi zvuk všech těchto aplikací spuštěných až po steamu zeslabí a vrátí se zpátky až steam vypnu nebo si to přenastavím, ale to se zase ztlumí jak zase zapnu hru. Žádné nastavení ve Steamu jsme na to ale nenašel :/. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Květen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2014 (upraveno) Todle ti nepomůže? http://www.sevenforums.com/tutorials/13210-system-sounds-auto-leveling-disable.html 3. bod hlavně ( dole v komentářích je tam i povídání o těchto problémech při používaní TS .. psal si že ho používáš taky, tak zkus ) Komunikační prográmky často rádi hejbou s úrovní hlasitosti, skype dělá to samý .. za to nemůže steam ;) ...pokud je to tedy tenhle problém Upraveno Květen 28, 2014 uživatelem TwiCe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.