Dark Alien Odesláno Leden 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2014 Jde do psp m2 kara (2g) s adaptérem na ms Duo (ne pro duo) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Leden 2, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2014 Pokud nechceš Pro Duo adaptér, tak nechápu, k čemu ti to bude, MS Duo kartu samozřejmě do PSP nedáš (jedině Pro Duo). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark Alien Odesláno Leden 2, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2014 O to mi šlo. A je nejaký adaptér na pro duo ? Případně z jakých karet ? Velikost mi připomíná normální velikost karet do foťáku a td ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Leden 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2014 spenat, proč by nešla M2 karta s Duo redukcí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Leden 4, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2014 Moje chyba, zmátlo mě to, že nechtěl Pro Duo. V tomto případě by to šlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark Alien Odesláno Leden 4, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2014 Aha ... Takže mám do psp 2 gb kartu :) Ale stejně si objednám z ebuye ms pro duo adaptér na micro sd hc :) Děkuji RaZZeR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Dark Alien
Jde do psp m2 kara (2g) s adaptérem na ms Duo (ne pro duo) ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.