Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Fifa 14 odezva?!


banksik

Otázka

Zdravím, mám problém, když hraji, tak odezva ovládače s PS je zhruba o 0,5s zpožděná, takže celkem dost zásadní problém, protože chcete nahrát a mezi tím Vám protihráč dávno balón sebere ... setkal jste se s tímhle problémem někdo? Jinak wifi 100%, konzole připojená přes HDMI, TV Samsung LED, při Fifa 13 jsem problém neregistroval. Díky za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Také mám stejný problém s FIFOU 14. Fifu hraju na stejné TV od verze 09 a až nyní mi to začalo takhle dělat, že těm hrůčům to dost trvá mezi kliknutím a vykonáním úkolu. Myslel jsem si, do teď, že je to hrou, ale asi tedy není. Bohužel na své Samsung LCD mám režim hry šedivý v nastavení a tedy nelze ho zapnout. Nelze toto nějak upravit v nastavení hry?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Právě že u žádné hry jsem se s tím nesetkal a jak říkám PS3 jsem dostal k vánocům v roce 2008 a tu telku mám někdy od půlky roku 2009 a až nyní u FIFY 14 mám problém. Právě proto jsem to neřešil, myslel jsem si až dodnes, že je to tou novou fifou.

EDIT: Tak teď když jsem zapl PS3 tak režim hry už zapnout jde, jdu to tedy zkusit. Jen první co se po zapnutí stalo tak se solidně zeslabil jas tv a vše je takové dost šedé

Upraveno uživatelem Lazyman
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu