Jitus Odesláno Leden 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2014 Tak jsem dnes přišel na to, že PS4 nebere 3D Blu-Ray filmy :-( Koukal jsem do návodu a fakt píšou, že tento formát to nepodporuje. Nemáte někdo jiné zkušenosti? Na PS3 to šlo úplně v pohodě..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nil3E Odesláno Leden 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2014 Ahoj, PS4 aktuálně nepodporuje 3D BD , je to jen softwárová zaležitost. Jinak umí po HW stránce přehrávat až 4k stejně tak 3D video. Myslím že to bude otázka dalších updatu než podporu přidají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jitus Odesláno Leden 6, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2014 Odpověď z technické podpory: Momentálně Vám to PS4 nedovolí, je to prioritou v dalším updatu.... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kasaco10 Odesláno Leden 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2014 Taky jsem zvedav na první update. Co provedou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vesy23 Odesláno Květen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2014 Taky jsem zvedav na první update. Co provedou... Jak to dopadlo? Už umožňuje PS4 přehrávat 3D filmy? Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kasaco10 Odesláno Květen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2014 nevim, nezskousel jsem to. ale flash uz jde nacist. ale porad nejdou prehravat hudba, film, fotky :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vesy23 Odesláno Květen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2014 nevim, nezskousel jsem to. ale flash uz jde nacist. ale porad nejdou prehravat hudba, film, fotky :ziped: Tak kdyžtak dej prosím vědět až to zkusíš... Plánuju dokoupit 3D brýle k tv, tak ať vím jestli to má cenu :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jitus Odesláno Květen 2, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2014 Tak bohužel 3D Blu Ray ještě přehrávat nejdou :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kasaco10 Odesláno Květen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2014 taky me to pekne stve.... pze jsem si ted koupil film 3d BD a nic a navic ps3 me to taky nechce vzit :cry: mam pouze 120gb PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vesy23 Odesláno Květen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2014 Ze Sony mi odpověděli, že se s podporou BD 3D počítá v prvním větším updatu. Takže těžko říct kdy to bude :? Doufejme, že brzy :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 headhot Odesláno Květen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2014 taky me to pekne stve.... pze jsem si ted koupil film 3d BD a nic a navic ps3 me to taky nechce vzit :cry: mam pouze 120gb PS3 na ps3 si musis nastavit v menu,ze si chces pustit 3D film. Taky jsem mel problem u final destination 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kasaco10 Odesláno Květen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2014 Ze Sony mi odpověděli, že se s podporou BD 3D počítá v prvním větším updatu. Takže těžko říct kdy to bude :? Doufejme, že brzy :bash: velkej už byl a je o nicem.... tak jsem zvedav na dalsi...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kasaco10 Odesláno Květen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2014 na ps3 si musis nastavit v menu,ze si chces pustit 3D film. Taky jsem mel problem u final destination 5 tak jsem to nejak prenastavova... a porad nic.... cetl jsem na netu, ze to byl problem vice ps3. prej to umej prevazne 320gb a ja mam slim 120gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 headhot Odesláno Květen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2014 doma se na to mrknu, ja mam 250 gb a vim,ze jsem to poustel na chate na fat version co prehravala jeste ps2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mušák Odesláno Květen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2014 120gb a 250gb verze ps3 jsou úplně stejné, až na hdd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kasaco10 Odesláno Květen 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2014 tak kdyztak na to mrknete a dejte sem info co tam mam nastavit.... diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jitus Odesláno Květen 20, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2014 Měl jsem úplně ten původní s 80GB HDD a pouštěl jsem to na tom bez jakéhokoliv nastavení..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jitus
Tak jsem dnes přišel na to, že PS4 nebere 3D Blu-Ray filmy :-( Koukal jsem do návodu a fakt píšou, že tento formát to nepodporuje. Nemáte někdo jiné zkušenosti? Na PS3 to šlo úplně v pohodě.....
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.