HannibalCZ Odesláno Leden 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2014 Nikdy jsem wii neměl a tak bych se chtěl zeptat jak je to s těma nevýhodama wii mini. Vím že nepodporuje GC hry (netrápí mě) a nemá vůbec přístup na internet. Tuhle výhodu nedokážu plně posoudit. Jak moc si při provozu/hraní na wii využívá internet a jak moc by mě mělo na případném wii mini mrzet že net nemám. A zajímalo by mě jestli není problém s připojením hardwaru jako je wii fit a pod. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubika1 Odesláno Leden 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2014 Nevím jaký jsou všechny rozdíly mezi mini a klasikou, ale teď mají v datartu wii klasiku za 1999,- (v některých pobočkách), takže bych teď mini nekupoval když klasika je levnější... ;) Pokud jsi teda už něco nekoupil... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Leden 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2014 Wii Mini prakticky výhody nemá....nelze s ním na net, nepodporuje GC hry, myslím že nemá ani usb port ale hlavně je VĚTŠÍ než originál...nelze jej položit na stojato ale pouze na ležato, je to top loader (disky se dávají po odklopení krytu zhora... Zkrátka neni o co stát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Leden 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2014 BTW nikdy nevíš na co nakonec dostaneš chuť a i takovou zpětnou kompatibilitu z gamecubem třeba nakonec využiješ ... ostatní již bylo řečeno = žádné výhody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lazyt Odesláno Leden 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2014 pokud ti jde o nejvýhodnější nákup kup si použité wii třeba na aukru už i s ovladačema a hrama..at uz s ním předchozí majitel delal cokoliv, konzole od nintenda bývají opravdu bitelné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Leden 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2014 no a co tak přemýšlet WiiU nebo wii. WiiU umí i wii hry a nebudeš muset pak řešit budoucí konzoli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Leden 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2014 Z praktického hlediska to co navrhuje seth je velmi moudré řešení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.