Jitus Odesláno Leden 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2014 Mám vytvořený profil a registraci na CZ store... Je možné vytvořit druhý profil a tam se registrovat pod fiktivní us adresou na US store? Díky za radu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jitus Odesláno Leden 5, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2014 Tak jsem to zkusil a asi to funguje :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nil3E Odesláno Leden 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2014 Mužeš to používat bez problému. Aktivuj pro nej i tvou PS4 jako primární a mužeš normálně hrát na jakémkoliv učtu na PS4 to co koupíš na US storu. včetně aplikací (Sám používám Netflix a IGN a bez problému). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jitus
Mám vytvořený profil a registraci na CZ store... Je možné vytvořit druhý profil a tam se registrovat pod fiktivní us adresou na US store? Díky za radu :-)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.