Miran Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 Můžete doporučit to nejlepší a osvědčené:roll: Scháním Folii,obal na psp,Tv kabel na propojení - nevím jaký jsou 2 druhy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ferrari@portable Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 folii mám HORI za 55,- + pošta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Miran Odesláno Listopad 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 folii mám HORI za 55,- + pošta Co znamená to PM? Jak to u tebe objednat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ferrari@portable Odesláno Listopad 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2007 Co znamená to PM? Jak to u tebe objednat? soukromá zpráva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 duspica Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 Tak sem dnes koupil kabel na projeni s TV (ten co ma jen 3 konce ,zlutej-obraz a bilej a cervenej na zvuk) a nejdou snim hrat hry,porad mi to neco pise ze to nejde ale jinak fotky a video de.Musim koupit ten co ma 5 vystupu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ScH0ll_kIll3r Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 ano---------- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 jo...na jiným hry nejdou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Miran
Můžete doporučit to nejlepší a osvědčené:roll:
Scháním Folii,obal na psp,Tv kabel na propojení - nevím jaký jsou 2 druhy.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts