iNasko Odesláno Leden 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2014 Ahoj, koupil jsem sluchatka Earpods od jednoho pana a psal, ze jsou z jeho krabicky od iPhonu. Vypadaji jako original a pri rozbaleni meli tu apple folii. Jinak na nich 15 cm od jacku je designed in apple california assambled in china a nejaky serial number. Na netu jsem cetl, ze maji byt asambled in vietnam. Prosim mohli byste mi lidi napsat co je napsany na vasich? Nevim jestli si od pana objednat dalsi, protoze ma dalsi. Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Leden 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2014 Mám to přímo z boxu z 5S a mám tam in Vietnam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Leden 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2014 Sice píši později, ale je to v pořádku. Já mám na Earpods napsáno ...in China.... a mám je přímo k iPhone 5. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Leden 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2014 stejně nevim proč to zjišťuje ty sluchadla hrajou hrozně ... ale mam tam vietnam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Leden 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2014 Já jsem asi trochu jeb*uty, ale me to prijde, ze to hraje stejne, jako moje sluchadla za 3k :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Leden 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2014 možna pomuže vyplach uši nebo koupit jine sluchadla než cokoliv od Dre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.