iNasko Posted January 11, 2014 Report Share Posted January 11, 2014 Ahoj, koupil jsem sluchatka Earpods od jednoho pana a psal, ze jsou z jeho krabicky od iPhonu. Vypadaji jako original a pri rozbaleni meli tu apple folii. Jinak na nich 15 cm od jacku je designed in apple california assambled in china a nejaky serial number. Na netu jsem cetl, ze maji byt asambled in vietnam. Prosim mohli byste mi lidi napsat co je napsany na vasich? Nevim jestli si od pana objednat dalsi, protoze ma dalsi. Diky moc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunky Posted January 12, 2014 Report Share Posted January 12, 2014 Mám to přímo z boxu z 5S a mám tam in Vietnam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stevens129 Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 Sice píši později, ale je to v pořádku. Já mám na Earpods napsáno ...in China.... a mám je přímo k iPhone 5. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOPO_X Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 stejně nevim proč to zjišťuje ty sluchadla hrajou hrozně ... ale mam tam vietnam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stevens129 Posted January 29, 2014 Report Share Posted January 29, 2014 Já jsem asi trochu jeb*uty, ale me to prijde, ze to hraje stejne, jako moje sluchadla za 3k :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOPO_X Posted January 31, 2014 Report Share Posted January 31, 2014 možna pomuže vyplach uši nebo koupit jine sluchadla než cokoliv od Dre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts