emf Odesláno Leden 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2014 Zdravím,mám RGH úpravu používám freestyle - včera hráli děti najednou nějaká chyba tak vypnem zapnem a koukáme xbox nevidí nainstalované hry ....zůstali vidět pouze 3.....Když se podívám ve správci do adresáře tak mám všech 32 her ....Při zapnutí xbox je vidět že freestyle načítá-skenuje všechny hry.Po načtení ale zase vidí jen 3.Přímo na hlavní stránce vidím že disk je zpoloviny plný takže data tam jsou ... Poradí někdo co s tím? Pomůže třeba hard reset nebo něco takového? - a nesmažu tím freestyle ? Nebo mám smazat hdd a vše znovu nainstalovat ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Leden 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2014 V nastavení freestyle smazat herní data volbou delete game data. Nesmaže to hry ale jenom FSD knihovnu. Pak si jí sám vytvoří znovu, to většinou pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emf Odesláno Leden 12, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2014 ok dik ...zkusím jen nemůžu najít kde ve freestyle je ta volba .. :o( dík za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.