necross Odesláno Leden 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2014 Čau ALL Kterou byste doporučili? Jaký je singl? Ale hlavně mi jde o multiplayer. Je povedený? Zabaví na dlouho? Nemůžu se rozhodnout kterou koupit... FIFA je jasná :D Chci k ní ještě akční řežbu na multi... 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomashonsu Odesláno Leden 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2014 Ja mam obe a ja vic jsem zasekly na BF4 uz jen to ze udelaly 64 hracu na mape Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drogbazzzz Odesláno Leden 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2014 za mne BF4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Leden 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2014 V ghostech je multak totalne ♥♥♥♥♥ni..kazdej vsude kempi a jediny jak nekoho nekdo zabije je do zad nebo ze se respawnes a zase za tebou nekdo lezi..proste trapnost totalni...ale zase ten mod s ufounama je dobrej..coop se 4hracema proti ufounum prochazis mapou, super, singl lepsi cod..jinak asi bf4 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dephyte Odesláno Leden 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2014 (upraveno) Konečně to někdo trochu rozvedl. Takové odpovědi jednou větou ve smyslo "BF je lepší" sou tak trochu k ničemu. Nikomu nic nepoví. Chce to rozvést proč.... Taky se právě rozhoduju mezi těma dvěma titulama. A nevím který koupit. Podle recenzí a hlavně z videí mi přijde lepší BF4. Jako Multi. Mody a možnosti. A hlavně 64 hráčů na mapě musí být brutální řežba. Ale chcu se zeptat jsou tam nějaké menší mapy a třeba i mody které se dají hrát zápasově třeba 5v5. Myslím něco jako v COD search and destroy, team deathmatch nebo tak. Nebo je to všechno jenom řežba 30v30 mazec? :cheesygrin: V ghostech je multak totalne ♥♥♥♥♥ni..kazdej vsude kempi a jediny jak nekoho nekdo zabije je do zad nebo ze se respawnes a zase za tebou nekdo lezi..proste trapnost totalni...ale zase ten mod s ufounama je dobrej..coop se 4hracema proti ufounum prochazis mapou, super, singl lepsi cod..jinak asi bf4 :) Upraveno Leden 13, 2014 uživatelem Dephyte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FLush Odesláno Leden 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2014 Otazka je spis co te bavi._. Bf je totalni valka .... Cod jsou spis hekticke poulicni boje kde jde hodne o rychlost mireni bf naopak hodne zalezi na taktice kdy nestaci nekam nabehnout a doufat ze das 5 killu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Leden 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2014 Oboje kup,kup ps3 verze.s upgradem a bude to levnejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FLush Odesláno Leden 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2014 Dephyte zalezi na nastaveni a mod team deathmatch ma mapy velke asi jako counter strike Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drogbazzzz Odesláno Leden 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2014 (upraveno) Tady mas list multiplayer modu pro BF4: http://bf4central.com/battlefield-4-multiplayer-game-modes/ Mne osobne nejvic bavi Conquest. V 64 lidech je to obcas az moc preplneny, ale je to asi o zvyku a neni problem se pripojit na server s mene hraci. Co se tyce map, tak v BF3 sem nejcasteji hral Noshahr Canals, coz byla genialni mapa. BF4 mam zatim jen par dni, takze se v tech mapach jeste moc neorientuju, bavi mne Siege of Shanghai a Operation Locker. Upraveno Leden 14, 2014 uživatelem drogbazzzz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dephyte Odesláno Leden 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2014 Díky drogbazzzz. Super přehled BF4 MP. Já už vím, kupuju BF4 :) Tak se třeba brzo potkáme na mapě ;) Tady mas list multiplayer modu pro BF4:http://bf4central.com/battlefield-4-multiplayer-game-modes/ Mne osobne nejvic bavi Conquest. V 64 lidech je to obcas az moc preplneny, ale je to asi o zvyku a neni problem se pripojit na server s mene hraci. Co se tyce map, tak v BF3 sem nejcasteji hral Noshahr Canals, coz byla genialni mapa. BF4 mam zatim jen par dni, takze se v tech mapach jeste moc neorientuju, bavi mne Siege of Shanghai a Operation Locker. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čuřil Buřil Odesláno Březen 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2014 Osobne doporucuji BF4 miltak v 64hracich s commanderem je mazec kdyz najdes rozumny squad jinak na odreagovani muzu doporucit plants vs zombies nema sice singl ale multak je zabavnejsi nez v cod a hlavne je to zababku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.