necross Odesláno Leden 12, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2014 Čau ALL Kterou byste doporučili? Jaký je singl? Ale hlavně mi jde o multiplayer. Je povedený? Zabaví na dlouho? Nemůžu se rozhodnout kterou koupit... FIFA je jasná :D Chci k ní ještě akční řežbu na multi... 8) Citovat
tomashonsu Odesláno Leden 12, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2014 Ja mam obe a ja vic jsem zasekly na BF4 uz jen to ze udelaly 64 hracu na mape Citovat
Deyw Odesláno Leden 13, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2014 V ghostech je multak totalne ♥♥♥♥♥ni..kazdej vsude kempi a jediny jak nekoho nekdo zabije je do zad nebo ze se respawnes a zase za tebou nekdo lezi..proste trapnost totalni...ale zase ten mod s ufounama je dobrej..coop se 4hracema proti ufounum prochazis mapou, super, singl lepsi cod..jinak asi bf4 :) Citovat
Dephyte Odesláno Leden 13, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2014 (upraveno) Konečně to někdo trochu rozvedl. Takové odpovědi jednou větou ve smyslo "BF je lepší" sou tak trochu k ničemu. Nikomu nic nepoví. Chce to rozvést proč.... Taky se právě rozhoduju mezi těma dvěma titulama. A nevím který koupit. Podle recenzí a hlavně z videí mi přijde lepší BF4. Jako Multi. Mody a možnosti. A hlavně 64 hráčů na mapě musí být brutální řežba. Ale chcu se zeptat jsou tam nějaké menší mapy a třeba i mody které se dají hrát zápasově třeba 5v5. Myslím něco jako v COD search and destroy, team deathmatch nebo tak. Nebo je to všechno jenom řežba 30v30 mazec? :cheesygrin: V ghostech je multak totalne ♥♥♥♥♥ni..kazdej vsude kempi a jediny jak nekoho nekdo zabije je do zad nebo ze se respawnes a zase za tebou nekdo lezi..proste trapnost totalni...ale zase ten mod s ufounama je dobrej..coop se 4hracema proti ufounum prochazis mapou, super, singl lepsi cod..jinak asi bf4 :) Upraveno Leden 13, 2014 uživatelem Dephyte Citovat
FLush Odesláno Leden 13, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2014 Otazka je spis co te bavi._. Bf je totalni valka .... Cod jsou spis hekticke poulicni boje kde jde hodne o rychlost mireni bf naopak hodne zalezi na taktice kdy nestaci nekam nabehnout a doufat ze das 5 killu Citovat
Tiger Odesláno Leden 13, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2014 Oboje kup,kup ps3 verze.s upgradem a bude to levnejsi Citovat
FLush Odesláno Leden 13, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2014 Dephyte zalezi na nastaveni a mod team deathmatch ma mapy velke asi jako counter strike Citovat
drogbazzzz Odesláno Leden 14, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2014 (upraveno) Tady mas list multiplayer modu pro BF4: http://bf4central.com/battlefield-4-multiplayer-game-modes/ Mne osobne nejvic bavi Conquest. V 64 lidech je to obcas az moc preplneny, ale je to asi o zvyku a neni problem se pripojit na server s mene hraci. Co se tyce map, tak v BF3 sem nejcasteji hral Noshahr Canals, coz byla genialni mapa. BF4 mam zatim jen par dni, takze se v tech mapach jeste moc neorientuju, bavi mne Siege of Shanghai a Operation Locker. Upraveno Leden 14, 2014 uživatelem drogbazzzz Citovat
Dephyte Odesláno Leden 14, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 14, 2014 Díky drogbazzzz. Super přehled BF4 MP. Já už vím, kupuju BF4 :) Tak se třeba brzo potkáme na mapě ;) Tady mas list multiplayer modu pro BF4:http://bf4central.com/battlefield-4-multiplayer-game-modes/ Mne osobne nejvic bavi Conquest. V 64 lidech je to obcas az moc preplneny, ale je to asi o zvyku a neni problem se pripojit na server s mene hraci. Co se tyce map, tak v BF3 sem nejcasteji hral Noshahr Canals, coz byla genialni mapa. BF4 mam zatim jen par dni, takze se v tech mapach jeste moc neorientuju, bavi mne Siege of Shanghai a Operation Locker. Citovat
Čuřil Buřil Odesláno Březen 10, 2014 Nahlásit Odesláno Březen 10, 2014 Osobne doporucuji BF4 miltak v 64hracich s commanderem je mazec kdyz najdes rozumny squad jinak na odreagovani muzu doporucit plants vs zombies nema sice singl ale multak je zabavnejsi nez v cod a hlavne je to zababku Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.