Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Digitalne verzie hier


Qudrist

Otázka

Cawte, chem sa opytat ako je to s digitalnymi hrami... ked mam zakupenu original hru na disku to znamena ze si mozem z PS obchodu stiahnut tu istu hru aj v digitalnej forme zadarmo ?? (kedze ju mam kupenu na disku)? ... alebo to spolu nijako nesuvisi ... a mam sa rozhodnut ci si kupim digitalnu verziu alebo DVD verziu?

Dakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Už jen kvůli tomu , že můžeš disk prodat tak určitě nejde stáhnout digitální verze/kopie hry z psn . To rozhodnutí jakou verzi hry koupit je čistě na tobě - výhoda disku je ,že lze jednoduše prodat. Výhoda digitálky je ,nemusíš čekat nebo jezdit nakupovat, ale koupit přímo v psn a kdykolik pak stáhnout když se logneš na svůj psn učet - nevýhoda je prodej jedině pak s celým učtem. Ale lze nakupovat přes US store a dělit se s někým o účet a máš hru třeba hned místo 1700kč z eu - za 1200 z us /či koupit levněji na Amazonu/ a pokud jste na to 2 tak 600,- .. návod jak na to najdeš zde na foru. Já třeba naposledy koupitl z US nba 2k14 se slevou na amazonu za 40usd a ještě měl známý 20% slevu na Amazonu tak jsem se dostal někam k 32usd což už je pecka :-) ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Dakujem za, odpoved. Len by ma este zaujimalo to ze ked si kupim digitalnu verziu hry a hru potom zmazem, je mozne ju opetovne nainstalovat ? (zrejme asi hej ostane mi instalacka v kniznici ? ), ak ano ako to je potom s tym ked si PS4 preinstalujem do povodnych tovarenskych nastaveni ? Ta kniznica ostane na ucte ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Všechen zakoupený obsah na PSN se ukládá do Download listu, který je propojen k tvému účtu, tedy konzoli můžeš formátovat a dávat do továrního nastavení až do zblbnutí a o hry nepřijdeš. :)

Upraveno uživatelem tekken90
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu