Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 66
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno (upraveno)

Co jako minusy vidím já

- her je málo

- nepřehraje to nic navíc kromě her než film z BR/DVD, z USB nic

- na můj vkus dost hlučná při hraní her a plné zátěži, rozhodně hlasitější než Xbox one. Je to jednoduše v tom že PS4 narvali do hezké designové krabice i se zdrojem takže chlazení má co dělat.

- zlobí HDMI s televizí Samsung - takové jakoby výpadky. Dělá to pouze v 1080p, když se přehodí na 1080i nedělá to.Známá Chyba komunkace přes HDMI i v software 1.52

Upraveno uživatelem xmod
Odesláno

Co by jste chtěli ja myslím,ře sony do budoucna unlockne přehrávání filmů a muziky .ja na ní hrál a mě připadala super ,plynulost i když jsem byl ve hře (killzone je super ) jen mě štve ,že do pska se video nahraje ze hry v dobré kvalitě a když ho někam uploudnu tak je to kentus.Jinak samý plus a s těmi hrami je to vpoho časem vyjdou počkej si chvilku cca půl roku a myslím,že toho bude dost na výbět .

Odesláno

Co se týká tichosti, tak je to pecka.... Vždycky mně vadila hlučnost..... XBOX 360 poměrně hlučnej, PS3 o něco míň, ale o PS4 vůbec nevím. To že nepřehrává některé formáty, to mě taky "štve", ale SONY mi odpověděla, že to berou jako prioritu v příštím update. Sekání žádný (1080p), plynulost a reakce v menu naprosto v pohodě.... Většina věcí se určitě vychytá v updatech. Co mě ale docela štve, je výdrž baterie v ovladači, ale to asi většinu z nás, ale taky se na to dá zvyknout :-) a hry budou, nebojte :-)

Odesláno

Klouboučky ovladače je největší mínus. Tvar je lepší než u PS3, ale ta guma je stejně dost divná, dokáze pěkně klouzat, zlatý X360. To, že se oloupe to je další hnus, u jednoho ze dvou ovladačů už to mám a už jen sonduju, jakou náhradní gumu si koupim na to. Výdrž ovladače je tak půl na půl, když hraje člověk kravinu typu Killzone, kde září to světlo jak splašený, tak to žere rychle, jinak to celkem jde.

Konzole, nevím jestli ti co říkají, že je extrémně hlučná mají srovnání. Ale dle mého je Xbox 360 (Fat) i PS3 SuperSlim o dost hlučnější. PS4 slyším jen, když mám hodně ztlumený volume na TV, jinak o ní nevim. Při Stand-by je slyšet mírně, ale to musí být úplné ticho, jelikož mám klimatizační jednotku, tak PS4 neslyšim.

Z HW hlediska není s konzolí žádnej problém. Takže mínusy jsou jen v SW, ale to je otázka času a jen Sony musí makat. Stačí se podívat co uměl první dashboard na X360 a jak vypadá teď, takže tam to chce čas. Oni to prostě chtěli vydat co nejdříve, takže vše nestihli. Co je pro mě nejvíc potřeba - podpora Bluetooth HS, DLNA. Zbytek jsou kosmetický - přijetí prátelství trvá víc kliků než by bylo třeba, nejde pauzovat download atd.

Jinak měsíc po začátku prodeje (u nás) psát, že je málo her je blbost. Kdo zažil jiné launche, tak ví, že tady je her překvapivě dost. Ano Killzone je totální kravina, ale u žádného jiného launche nebyly dostupné dva největší MP tituly - CoD a BF. Mě osobně třeba Knack hodně baví, Resogun je úžasná gamesa, co jde hrát dokola, protože od člověka chce snahu. Já např. nevím co hrát dřív na PS4, ještě jsem ani nerozbalil Injustice a nemám koupeného Assasina. Začínám NFS, prokousávám se opakovaně Resogunem, Knack hrajeme v coopu s přítelkyní a ještě ho nemáme celej, nejvíc hraju BF, občas dám CoD. Nezapl jsem Contrast a Don't Starve. Opravdu málo her?

Odesláno
Stolek je ok.Rozhodně nejsem podle google sám, měl sem tu dvě obě nestály rovně když se přitlačí na ten roh vepředu té lesklé části, kde je logo.Hlučnější taky byly obě ale to může být i náhoda.Obě Made in Japan.

[ATTACH=CONFIG]23659[/ATTACH]

nechybi ti na spodni casti ta gumova zaslepka?? ja mam PS3 superslim a na levem zadnim rohu mi chybi, nekde jsem ji ztratil a taky mi ps stoji trosicku krive ale nic vazneho.

Odesláno

Kratka vydrz DS4, ale TV mam kousek tak to vyresi kabel. Nenacita Flashku tudiz nenahraje fotky, videa, hudbu.

Hlucnejsi je pouze, kdyz ho zapnu a nacita se CD. Pak uz o nem vubec nevim....

A ten obraz me taky stve, musim restartovat a nebo vypnout TV...

Her je dost. Mam doma FIFU, NFS a nejaka dema ....

Uvidime co bude s prvnim update :wohow:

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu