xmod Odesláno Leden 25, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 25, 2014 (upraveno) Tak jedna aktualizace. Kupoval sem ještě jednu.Tentokrát made in China.Hlučnost naprosto ok, krásně tichá. Takže to je asi opravdu o kusu.Při zatlačení na roh se kinklá zase, ale na to sem si už zvykl :-). Výpadky HDMI obrazu (to dělala i tahle) jsem taky vyřešil jednoduše tak, že jsem PS4 připojil do HDMI1 kde to jedině funguje bez výpadků (ostatní 3 HDMI porty se chovají stejně blbě). Je to nějaká nekompatibilita PS4 s televizí Samsung, Xbox one funguje perfektně na všech HDMI konektorech. Upraveno Leden 25, 2014 uživatelem xmod Citovat
Mušák Odesláno Leden 25, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 25, 2014 Mě taky trochu blbne hdmi, mám LG. Televizi musím občas vypojit z elektřiny, celá se sekne. S x360, ps3 nebo dvd přehrávačem se to nestává. Citovat
sensei Odesláno Leden 29, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2014 Stolek je ok.Rozhodně nejsem podle google sám, měl sem tu dvě obě nestály rovně když se přitlačí na ten roh vepředu té lesklé části, kde je logo.Hlučnější taky byly obě ale to může být i náhoda.Obě Made in Japan.[ATTACH=CONFIG]23659[/ATTACH] Co proboha řešíš? Když se podíváš zespod konzole, tak gumové podložky jsou jen na krajní straně matné části a pak v zářezu rozdělujícím matnou a lesklou část. Lesklá část už podložky nemá. A jelikož rozsah přesahuje těžiště, tak bez externího vlivu (tlaku rukou) se ti nemůže kývat. Citovat
rootan Odesláno Leden 30, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2014 PS4 hřeje u hučí větrák dost znatelně. V podstatě hru Resogun kterou musi zvladnout i PS3 má problem s plynulostí v určítých částech hry. (brutální výkon for players od SONY) Hra KILLZONE má taktéž problemy s poklesem snímkování už v prvích místnostech hry. (brutální výkon for players od SONY) Gamepad - kvalita kloboučků na urovni Vietnam tržnice a výdrž jakbysmet (for players od SONY) Citovat
Mušák Odesláno Leden 30, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 30, 2014 Ps4 je úplně tichá i u killzone a problém s FPS jsem neměl. Možná ty kloboučky jsou horší, ale já stejně moc nehraju. Citovat
Akydam Odesláno Únor 5, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 5, 2014 Taky se připojím a zareaguji, největší problm je v té proklaté gumě na páčce. Mám ps druhý týden a gumu mam oloupanou jako tady borec na videu, tohle mě teda pěkně se re ...! no jen co si dojdu koupit druhej ovladač, tak tenhle dám reklamovat, doufám,že si tohle sony nějak ošetří i když už to museli zákonitě vědět z testování. Za další mám telku samsung a jednou se mi stalo že mi nešel zvuk až jsem musel ps vytáhnout ze zásuvky a jednou po zapnutí nešel obraz. Jinak jsem hodně překvapenej kolik už jsem si mohl stáhnout zadarmo her a jsem celkově spokojenej až na tu páčku !!! Citovat
Volume Odesláno Únor 6, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2014 Takovýhle maličkosti by měli mít už dávno vychytaný .. Citovat
kasaco10 Odesláno Únor 6, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2014 Jak se tady resil ten obraz, ze nebyl videt a nebo to delalo takovej zelenej sum.... Tak se mi to to stalo, po probuzeni ze standbuy.... Jinak to nedela :cry: Citovat
adioflip Odesláno Únor 6, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2014 Taky se připojím a zareaguji, největší problm je v té proklaté gumě na páčce. Mám ps druhý týden a gumu mam oloupanou jako tady borec na videu, tohle mě teda pěkně se re ...! no jen co si dojdu koupit druhej ovladač, tak tenhle dám reklamovat, doufám,že si tohle sony nějak ošetří i když už to museli zákonitě vědět z testování. Za další mám telku samsung a jednou se mi stalo že mi nešel zvuk až jsem musel ps vytáhnout ze zásuvky a jednou po zapnutí nešel obraz. Jinak jsem hodně překvapenej kolik už jsem si mohl stáhnout zadarmo her a jsem celkově spokojenej až na tu páčku !!! zkus do Sony zavolat na support, vím že když jsem měl problém s ovladačem u Xboxu, tak jsem jim tam zavolal, řekl jsem číslo konzole a že mám rozbitý ovladač, ten druhý ani nechtěli vidět a rovnou poslali nový... třeba budeš mít štěstí, já jsem si takhle naobjednal 6 ovladačů :D Citovat
rootan Odesláno Únor 6, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2014 Jenže to byl Microsoft a ne žebráci ze SONY :) Citovat
Akydam Odesláno Únor 6, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2014 zkus do Sony zavolat na support, vím že když jsem měl problém s ovladačem u Xboxu, tak jsem jim tam zavolal, řekl jsem číslo konzole a že mám rozbitý ovladač, ten druhý ani nechtěli vidět a rovnou poslali nový... třeba budeš mít štěstí, já jsem si takhle naobjednal 6 ovladačů :D No o tomhle silně pochybuju :D až budou prachy, tak skočim pro druhej ovladač a tenhle reklamuju.. třeba se mi po čase poštěstí serie s dobrou gumou :D Citovat
vazik Odesláno Únor 7, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Únor 7, 2014 vsem dekuji za info ohledne PSka. Uz je doma ! :) Kdyby nekdo reklamoval ovladac, napiste pak, zda se tato reklamace uznava bez problemu a ovladac lze vymenit. :) Citovat
adioflip Odesláno Únor 7, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 7, 2014 No o tomhle silně pochybuju :D až budou prachy, tak skočim pro druhej ovladač a tenhle reklamuju.. třeba se mi po čase poštěstí serie s dobrou gumou :D upřimně za takový prachy, aby udělali takovej mrdkovskej ovladač, tak bych se sebral, dojel do Prahy do Sony a udělal jim tam pěknej bordel... Předháněj se v designu a dostupnosti her, ve výkonu konzole apod. a posranej klobouček nedokážou udělat kvalitně ? Chápal jsem RROD ze začátku u Xboxů, přeci jen to byla nová super nadupaná konzole, ale člověk by řekl, že se poučej z chyb svých i konkurence... kdepak... Citovat
Tankista Odesláno Únor 7, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 7, 2014 Jasně, protože v pražské Sony se ty ovladače navrhovali a taky dávali do kupy :D Nevím kde je problém, mám 2 ovladače a žádná guma se mi neloupe a to se hraje na nich denně od 13. prosince... Citovat
adioflip Odesláno Únor 7, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 7, 2014 Jasně, protože v pražské Sony se ty ovladače navrhovali a taky dávali do kupy :DNevím kde je problém, mám 2 ovladače a žádná guma se mi neloupe a to se hraje na nich denně od 13. prosince... Tak asi jedině do jejich Pražského zastoupení... Pokud máš zájem, můžeš zkusit výrobní linku Foxconnu v Číně, ale asi tě tam nepustí Citovat
Heblik Odesláno Únor 7, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 7, 2014 Ano ty mas 2 ovladace a nic se ti neloupe a pak je tu spousta lidi co maji jeden a loupe se jim uz po tydnu hrani. Takze nejspis je asi chyba u nich co ? At se na me Sony nezlobi, ale ty ovladace by meli okamzite menit kus za kus , protoze maji evidentne spatnou serii. Citovat
adioflip Odesláno Únor 7, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 7, 2014 Kamarad co ma PS4 si stezoval, ze ma kloboucky v poho, ale v ovladaci ma kratky sroubky a prej vibracema se mu to povoluje, takze jednou za cas to pry musi dotahnout Citovat
spoock Odesláno Únor 8, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2014 - napiš kamarádovi, že existuje lepidlo na závity, které se dá pak povolit - myslím si, že ta odloupnutá guma je nějaká špatná šarže, protože to nedělá každému, spíše to dupáci v Číně posrali, protože na testování páček jsou testy a pochybuju, že by taková guma testem prošla, s duhým ovladačem asi počkám, než vychytají mouchy s výrobou, asi za rok, až bude třeba nějaký nový model Citovat
RiderMaza Odesláno Únor 8, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2014 Ty šroubky se šroubují do kovu? Jestli ne, tak je lepidlo na závity na dvě věci... Citovat
Akydam Odesláno Únor 9, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 9, 2014 Mění to kus za kus, ovladače se ani neopravují... volal jsem do prahy. Citovat
Tomas007 Odesláno Duben 3, 2014 Nahlásit Odesláno Duben 3, 2014 Jak to vypadá nyní s PS4, umí už přehrát 3D film ? Citovat
Loks Odesláno Duben 4, 2014 Nahlásit Odesláno Duben 4, 2014 Neumí, přehraje Blue-ray, ale zatím ne 3D. Celkově na multimédia bude potřeba nějaký velký update. Jinak u mě ovladač naprosto bez problému, bohužel se potýkám s vysokou hlučností konzole v zátěži, což je asi záležitost kus od kusu. Více v tomto topicu http://console-forum.net/tema/164997-ps4-jako-vysavac-nebo-fen/page6. Jsem tím dost zklamán, tolik těšení, peněz a teď to vypadá že to ani nepůjde reklamovat- prostě zákazníka odbudou tím že je to vlastnost konzole. A softwarová záležitost to nebude, chyba bude někde v HW. Už přemýšlím že se vrátím k MS a koupím XOne, třeba budu mít více štěstí. Citovat
Ferka Odesláno Duben 14, 2014 Nahlásit Odesláno Duben 14, 2014 Ja bych se chtěl zeptat jak je to stim přehravání filmů? Citovat
darchevil951 Odesláno Květen 11, 2014 Nahlásit Odesláno Květen 11, 2014 Neumí, přehraje Blue-ray, ale zatím ne 3D. Celkově na multimédia bude potřeba nějaký velký update. Jinak u mě ovladač naprosto bez problému, bohužel se potýkám s vysokou hlučností konzole v zátěži, což je asi záležitost kus od kusu. Více v tomto topicu http://console-forum.net/tema/164997-ps4-jako-vysavac-nebo-fen/page6. Jsem tím dost zklamán, tolik těšení, peněz a teď to vypadá že to ani nepůjde reklamovat- prostě zákazníka odbudou tím že je to vlastnost konzole. A softwarová záležitost to nebude, chyba bude někde v HW. Už přemýšlím že se vrátím k MS a koupím XOne, třeba budu mít více štěstí. neviem co to mas za ps4 a odkial alebo kde ju mas umiestnenu... ja svoju ps4 vobec nepocujem:)) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.