Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Málo místa

davcer96

Recommended Posts

Když to uvedu přesně na příkladu. Při instalaci hry z 2 iso souborů jeden mám na HDD a druhý, ze kterého jsem vytáhl pouze složku contents, mám v interní paměti xboxu. Teď je ta otázka, zda můžu tyto soubory hodit na externí HDD k tomu iso 1.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak teď nevím jestli si rozumíme.Dvakrát jsem psal, že DLC musí být na interním disku nebo flashce.Na externí tedy DLC přesunout nelze, hra ho tam nenajde.U vícediskových her je to většinou jeden normální disk ten může být i na externím a pak to DLC které musí být na interním/flashce v Content/16nul

Pro jistotu ještě doplním rozdíly

1) Externí disk je naformátovaný v PC na FAT32, neobsahuje žádné systémové složky xboxu

2) Interní disk/flashka je naformátovaný v Xboxu na FatX a po naformátování obsahuje další složky jako Content/16 nul

Xbox najde content jen z 2) nikde jinde

Upraveno uživatelem xmod
Odkaz ke komentáři

Doplnil jsem do předchozího příspěvku.Není to to samé, je to něco zcela jiného.Teď to chápěš správně, interní disk se dá rozšířit flashkou a tam DLC přesunout.Není to ale rozšíření že by se 4GB přifoukla o to, co tam dáš za flashku, ale bude tam prostě další zařízení o té kapacitě kam půjde ukládat.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu