davcer96 Odesláno Leden 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2014 Zdravím, chci se zeptat. Mám 4GB xbox s rgh a HDD s 500GB. V xboxu mi už ale dochází místo zásluhou contents. Je možné tyto soubory přenést na HDD? Jsem v tomto úplný nováček a nechci tím něco zkazit. Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Leden 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2014 otázka je jaký pokud to jsou xbla hry tak ano,ale profily a dlc ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcer96 Odesláno Leden 19, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2014 Když to uvedu přesně na příkladu. Při instalaci hry z 2 iso souborů jeden mám na HDD a druhý, ze kterého jsem vytáhl pouze složku contents, mám v interní paměti xboxu. Teď je ta otázka, zda můžu tyto soubory hodit na externí HDD k tomu iso 1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Leden 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2014 Nejde. Contentový disk (je to v podstatě DLC) musí být vždy na interním disku nebo flashce jinak ho xbox nenajde.Mluvíš tedy doufám o možnosti přesunu na externí disk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcer96 Odesláno Leden 19, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2014 no tak když bude na flashce tak to pak může být i na externím HDD ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Leden 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2014 (upraveno) Flashka naformátovaná v xboxu se chová stejně jako vnitřní paměťová jednotka - dají se tam ukládat profily a když je dost velká dají se tam samozřejmě nahrát i disky co patří do content/16 nul Upraveno Leden 19, 2014 uživatelem xmod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcer96 Odesláno Leden 19, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2014 takže tedy ten DLC disk můžu bez problému přesunout na externí HDD. Musím měnit nějakou cestu aby to xbox našel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Leden 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2014 (upraveno) Tak teď nevím jestli si rozumíme.Dvakrát jsem psal, že DLC musí být na interním disku nebo flashce.Na externí tedy DLC přesunout nelze, hra ho tam nenajde.U vícediskových her je to většinou jeden normální disk ten může být i na externím a pak to DLC které musí být na interním/flashce v Content/16nul Pro jistotu ještě doplním rozdíly 1) Externí disk je naformátovaný v PC na FAT32, neobsahuje žádné systémové složky xboxu 2) Interní disk/flashka je naformátovaný v Xboxu na FatX a po naformátování obsahuje další složky jako Content/16 nul Xbox najde content jen z 2) nikde jinde Upraveno Leden 19, 2014 uživatelem xmod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcer96 Odesláno Leden 19, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2014 takže jestli chápu dobře, tak interní disk se dá rozšířit flashkou a tam DLC mužu přesunout? Protože mě připadá že externí HDD a flashka je to samé ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Leden 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2014 Doplnil jsem do předchozího příspěvku.Není to to samé, je to něco zcela jiného.Teď to chápěš správně, interní disk se dá rozšířit flashkou a tam DLC přesunout.Není to ale rozšíření že by se 4GB přifoukla o to, co tam dáš za flashku, ale bude tam prostě další zařízení o té kapacitě kam půjde ukládat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcer96 Odesláno Leden 19, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2014 už je mi to jasné, takže stačí připojit flashku, kterou naformátuji v xboxu a pak si tam můžu přesouvat co chci...ještě se zeptám je nějaká max velikost kterou xbox přečte? jinak díky moc za trpělivost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Leden 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2014 Osobně mám vyzkoušeno 16GB, co vím tak maximum je 32GB ale to nemám otestováno.Takže 16GB máš v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcer96 Odesláno Leden 19, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2014 super, dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Leden 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2014 Ještě jedna drobnost.Xbox je co do flashky maličko vybíravej, ne všechno naformátuje bez keců.Já mám kingston 16GB a ok, ale měl jsem tu ještě nějakou reklamní flashku 8GB a tu vůbec nenaformátoval i když v PC šla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Leden 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2014 a druhá maličkost naformátovanou flashku v xboxu pak pc nevidi musis pouzit nějaký program -- horizont atd.aby jsi tam mohl profily nebo dlc dát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.