tekken90 Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 Další PSP v Limited Edition...ale nelze ho koupit...musíte ho vyhrát !! ale vypadá fakt pěkně (i to NDS ujde :lol:) (je jich jen 6 !!!) info http://www.thq-games.com/uk/news/show/2998 foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 Ty bláho, to PSP i NDS vypadaj dost brutálně :blink2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TypeK^ Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 to je luxusní vzhled :), závidím budoucímu majiteli :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 :) Tekene si ho vydazis ne? :) Warhamer me nechytl a ten vzhled take ne..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 Vypadá to celkem dobře... ALe mě bohatě stačí to moje co mám ted... BTW: By mě celkem zajímalo jestli tam náhodou ta křídla při držení nějak nepřekáží... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Prosinec 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2007 oooo O_o tak to je mc pekne,celkove se mi to libi ,ale hlavne ta modra ,ktera tu jeste nikdy nebyla ooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k3vadros Odesláno Prosinec 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2007 Vypadá to celkem dobře... ALe mě bohatě stačí to moje co mám ted... BTW: By mě celkem zajímalo jestli tam náhodou ta křídla při držení nějak nepřekáží... Podle mě je to teda namalovaný? sice pěkně, ale jen namalovaný...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dakine Odesláno Prosinec 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2007 tybrdo to je hustyyyyyy !!! :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grega Odesláno Prosinec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2007 juknete sem. je tu mrdy krytů.. http://www.playcentrum.cz/default.asp?sk1=PSP&menu=353 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Prosinec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2007 hmm kvalitni no, ale GoW je nejlepci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.