Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Monster hunter ultimate 3


Adalpo

Recommended Posts

Ahoj, zaregistroval jsem, že je tu pár lidí co má tuto vynikající hru. Chtěl bych se domluvit na nějakém multiplayeru.

Mám tedy už sice nahráno cca 60 hodin ale jsem stále pořád na začátku. O víkendu jsem multiplayer zkoušel, ale

kecat přitom česky přes micrák je lepší mež psát anglicky zprávy. A navíc hra je o to mnohonásobně lepší.

Doufám, že se někdo najde. Nebo si alespoň o hře pokecat. Já tyhle gamesy prostě žeru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska jsem u toho strávil půl dne... Hra je to špičková. Zatím mám jen necelej Arzura set brnění na lvl 3 a Arzura swich axe. Momentálně se snažim chytit toho ptáka. Vlstně mi chybí splnit 3 questy z levelu 3 questů. Nějak se mi ale nedaří najít jakési žaludky pro vyrobení jedný části brnění z Arzura setu. Jinak samozřejmě MP si zahraju rád :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to je totiž něco neuvěřitelnýho :-) do toho musíš jít.. aspoň na zkoušku.. třeba mi to taky přestane bavit. Mám to vlastně jen pár dní a dostal jsem se k tomu 2x.. už mám nahráno asi 20 hodin.. a to jsem uplně na začátku vlastně. Ta hra tě prostě nenuceně nutí hrát dál :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hmm a to není všechno. Ten moga kde hraješ teď je pouze pro solo. Pokud vlezeš do Maria nebo Tavern tak tam je možné hrát právě i online. Ale i solo, všechny questy jdou hrát solo i ty online, ale je vážně těžké je dokončit. Tam postupuješ v hodnosti HR ( Hunter Rank) začínáš na 1, maximum je 100 a je tam skoro 2x více questů než v Moga. A rozhodně vyzkoušej DLC ( download center). Já myslel, ře to budou nějaké kraviny ale stáhnou se ti event questy a speciální questy v aréně atd. Tj dalších několik desítek hodin hry. A máš to stáhlé za pár vteřin protože se vlastně stahuje pouze popisek questu. Taky se ti stáhnou nové itemy co lze huntit a recepty na masky atd. A ještě bonus 5000 resourcí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Adalpo: Díky. Do Mariny jsem vlezl a hned zase prchnul, protože mám rád nejdřív dokončenou oblast tam, kde zrovna jsem. DLC je hrazené nebo je tam něco zdarma? Né že bych zatím neměl co dělat.. :-) Zatím bych to viděl ještě na dalších X hodin zábavy.. hehe.. aspoň do tý doby, než vyjde "X"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Samozřejmě zdarma. Alespoň to po mě nic nechtělo, prostě zaškrtneš co chceš stáhnout a to se ti stáhne. Já jsem zkusil 5 položek (nevěděl jsem jak dloho se to bude stahovat) a když jsem viděl jak rychle nabíhala ta čára tak jsem pak stáhnul rovnou všechno. Taky mám vždy u takových her rád když mám něco dodělané než půjdu dál, ale tady je to jiné. Protože začínáš taky na questech označené jednou hvězdou a pak jdeš na další pokud dokončíš urgent quest. Je to v podstatě to samé jako v Moga akorát že je to těžší a později i s jinými monstry.

P.S. co se týče těch žaludků, asi myslíš Altaroth stomach. Jestli jo, tak se ti ani nedivím, já je taky nemohl najít, pak jsem na to ale čirou náhodou přišel. Je to docela sviňárna. Ty se dají získat z mrtvého těla toho bouka co leze po zemi a vždy se po první (někdy druhé) ráně rozprske. Musíš je otrávit aby umřely, ale zůstaly celý - ideálně bombou. Kup si tedy nebo vycrafti poison bombs a hurá na ně. Totéž platí na ten otravný létající hmyz.

Upraveno uživatelem Adalpo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 11 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu