hosanek Odesláno Leden 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2014 Ahoj, před 3. týdny jsem si objednal kalhoty z USA, dnes je poslední den, kdy by je měli doručit a přišel mi dopis z celního úřadu. Nemám s tím absolutně žádné zkušenosti, ptají se jestli je to obchodní/neobchodní jako obchod/dárek, co mám vyplnit, bojím se, abych neplatil nějaké dodatečné vysoké clo, zároveň to, ale nechci zkoušet ošmelit. Když jsem obdržel dopis, znamená to, že je něco nutně špatně? Díky za reakce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dalzap Odesláno Leden 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2014 Ahoj, Urcite to neznamena nejaky pruser, takze muzes byt v klidu. Celnici od tebe budou chtit par veci a to prohlaseni o tom, co v balikumje, pro koho to je a k jakemu ucelu to je a pote budou chtit doklad potvrzujici platbu za predmet, aby z toho mohli vypocitat dph, ktere budes muset zrejme doplacet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Leden 22, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2014 (upraveno) Nemám teda vyplnit gift? + Když jim to pošlu mailem, tak mi potom balík pošlou poštou na dobírku(kdyby tam bylo doplácení)? :D Díky za odpověď. E:/ Píšu GIFT, co se stane když mi řeknou, že to prostě není gift? Upraveno Leden 22, 2014 uživatelem hosanek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dalzap Odesláno Leden 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2014 Normálně napiš gift. Doplatek potom zaplatíš na poště dobírkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.