Lucaso666 Odesláno Listopad 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2007 ...pomozte... sral sem se s touhle hrou dlouho, a pripada mi to naprosto nehratelny:roll: zadnej tutorial sem tam nenasel, nastaveni ovladani...... nic....... nejaky tipy?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Únor 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2008 ...pomozte... sral sem se s touhle hrou dlouho, a pripada mi to naprosto nehratelny:roll: zadnej tutorial sem tam nenasel, nastaveni ovladani...... nic....... nejaky tipy?? Dej ICQ pomuzu ti:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Final2 Odesláno Únor 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2008 máš pravdu horší ovládání sem neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Únor 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2008 Urcite se bavite o jine hre, nez mam na mysli ja (on ten nazev WWF vs RAW je ponekud zavadejici). Pokud mate ale na mysli hru WWE SmackDown! vs. Raw 2008 tak nechapu, o cem to tu mluvite;-) Prakticky celou hru (krome manager modu) jsem hral naprosto v pohode na legend obtiznost a ovladani mi necinilo nejmensi problemy;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Únor 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2008 Urcite se bavite o jine hre, nez mam na mysli ja (on ten nazev WWF vs RAW je ponekud zavadejici). Pokud mate ale na mysli hru WWE SmackDown! vs. Raw 2008 tak nechapu, o cem to tu mluvite;-) Prakticky celou hru (krome manager modu) jsem hral naprosto v pohode na legend obtiznost a ovladani mi necinilo nejmensi problemy;-) Mluvis mi z duse8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yokozum Odesláno Únor 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2008 NO ja zdílím trochu jinej názor, horší hru sem neviděl, nikde žadný vysvětlení.. no ovládání hrůza děs,a ta hratelnost. Tváří se to jako velká akce,ale nakonec je to jak dyby si davali dva lidi v stejnym intervalu navzájem facky... No zlata wrestlemania... doporučiji psx verzi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Únor 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2008 NO ja zdílím trochu jinej názor, horší hru sem neviděl, nikde žadný vysvětlení.. no ovládání hrůza děs,a ta hratelnost. Tváří se to jako velká akce,ale nakonec je to jak dyby si davali dva lidi v stejnym intervalu navzájem facky... No zlata wrestlemania... doporučiji psx verzi.. Jed tam do Create mode nebo jak a dej move set-up nebo nejak a tam na nejakeho hrace klikni a mas tam jejoch udery i jak se delaj:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.