.Den Odesláno Leden 23, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 23, 2014 Tusite nekdo, jestli se da poridit neco podobne kvalitniho jako original Xbox 360 gamepad (pro PC!), ale za mensi penize? :) Aby to par let vydrzelo perfektne funkcni a bylo pohodlne. DealExtreme smejdy uz me nebavi, ale origo Xbox je drahy. Nemusi to byt nutne bezdratove, ale aby se nemuselo nic nastavovat a vse vicemene rovnou fungovalo i ve hrach na Win 8 urcenych pro Xbox gamepad. (A pokud nic levnejsiho v podobne kvalite neni, proste to reknete, ja fakt nevim ;) ) Dekuji. Citovat
RiderMaza Odesláno Leden 23, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 23, 2014 Myslím že se investice cca 700Kč do drátového originálu vyplatí. :) Připojíš a hraješ - žádné extra nastavování přes aplikace aby se gamepad choval jako originál. Citovat
.Den Odesláno Leden 23, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Leden 23, 2014 Jde jen o to, ze ja poslednich par let hraju uz opravdu velice malo, proto mi 7 stovek za ovladac prijde jako celkem draha investice (vzhledem k (ne)hraci dobe). Jinak bych to az tak neresil. :) Nicmene jen kvuli tomu smejd kupovat nechci. Kazdopadne dekuji za nazor! Citovat
.Den Odesláno Leden 24, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Leden 24, 2014 OK, je tohle dobra nabidka? Nebo vite o necem lepsim? http://pocitace.aukro.cz/originalni-kabelovy-ovladac-pro-xbox-360-nove-i3907726689.html#tabsAnchor Citovat
RiderMaza Odesláno Leden 24, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 24, 2014 Obávám se že to bude fake z číny, radši bych si tu stokorunu připlatil za originál. Citovat
.Den Odesláno Leden 24, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Leden 24, 2014 Tohle fake nebude, ma na Aukru vyborna hodnoceni a nabizi 2 roky zaruku - nicmene z Ciny to dovazi, proto asi nizsi cena. No, pockam, jestli nenajdu nahodou neco levnejsiho/bazaroveho v dobrem stavu, jinak rezignuju na tohle. :) Citovat
Junior Moderators spenat Odesláno Leden 24, 2014 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Leden 24, 2014 Obávám se, že to fake bude, pokud je to přesně to balení na obrázku - originál balení by mělo vypadat alespoň takto. Citovat
.Den Odesláno Leden 24, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Leden 24, 2014 No, dle googlu je ruznych baleni po svete vice: https://forum.lowyat.net/topic/2485409/all Jako nesnazim se te prekecat, naopak si cenim rady. :) Jen v tomto pripade mi to prilis podezrele neprijde, nevim. Citovat
Junior Moderators spenat Odesláno Leden 25, 2014 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Leden 25, 2014 Tak jsem ještě na ty ovladače koukal a našel jsem tohle. Nevím, jestli je použitý, nebo ne, ale za 3 stovky mít funkční origo X360 ovladač je paráda. Citovat
.Den Odesláno Leden 25, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Leden 25, 2014 Jop, dekuji, toho uz jsem taky videl. A po precteni komentaru se rozhodl, ze na to kaslu, evidentne obcas posila uplne otevrene smejdy, pouzite a nefunkcni zbozi. Koupim to vyse uvedene, tam se nebojim, dekuji za nazory, nebudu uz otravovat. ;) Citovat
jeremiasz Odesláno Březen 6, 2014 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2014 osobne si myslim, ze gamepad na PC jedine XBOX original. kompatibilita a kvalita zpracovani za ty prachy stoji. rozdil nejakych 3 stovky mezi jasnym gamepad top a rizikem nekvality/nekompatibility za to dle meho nazoru nestoji. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.