Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Zdárek, mám jen menší otázečku ohledně GTA online. Kamarád bude mít GTA 5 a chcem si spolu zahrát online. Jak to vlastně funguje když si chci takhle s někým zahrát online ? Vím že jsou nějaké servery na online, akorát že když chci hrát tak nemám žádnej na výběr a jen mě to připojí na server. Budu rád za jakoukoliv reakci, dík :)

Odesláno

nejprve reknu ze by to chtelo trochu vyzkouset moznosti ve hre a az potom se ptat, ty urcite jen najedes na online a das play GTA online a go a tim to pro tebe hasne, k tvemu problemu,je vice moznosti pokud uz jsi ve hre tak staci aby tvuj kamarad v nabidce najel na friends klikl na tebe a dal join game,ale musi byt misto na serveru kde hrajes a jde to i opacne pokud hraje tvuj kamarad tak se na neho napojis ty, druha moznost je pozvat kamarada do sve hry, postup je stejny jako u prvni moznosti,akorat az kliknes na jeho jmeno tak dej send game invite, pokud chcete hrat spolu,ale nechcete aby vas otravovali ostatni hraci tak si zalozite soukromy server a to tak ze v online das play GTA online a das invite only session pripadne closed friend session a pozves kamarada,ale pozor tato moznost jde pouze pokud si v SP,pokud si v MP musis jit prvni do singlu

Odesláno (upraveno)

Hej díky ti moc :) Ještě něco, co kdybych chtěl hrát už pořád na na serveru s kamarádem, jde nějak nastavit aby mě to pojilo pořád na ten samej server když nechci hrát na tom mém stávajícím ?

E: Jde nějak komunikovat přes mikrofon-sluchátka ? Jsem v tomhle světě úplně novej tak se musim zeptat na každou maličkost :)

Upraveno uživatelem Volume
  • 3 years later...
  • 2 weeks later...
  • 5 months later...
  • 2 years later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu