Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Original gta 5 na flashnutem xboxu pomoc =D

datsik808

Otázka

Cus mam fleshly xbox s db 16202..

Od kamose jsem si pujcil original gta 5.. Porad jsem to nemohl rozet protoze to chtelo update a na flesh xbox to preci nejde. Pres amazon jsem nakonec dostal na tu fleshku ten update a konecne nainstaloval dvd 1 takze lux. A uz mi to jelo.. Aale dnes zapnu xbox a chce to zase ten update kdyz zapnu hru a uz mam ji tam i nainstalovanou a update mam porad na te flesce.. Skousel jsem ho smazat z flesky a zase ho tam dat ale porad to chce ten update ....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
  • Junior Moderators

Rád bych tě nejdřív trochu poopravil - update dashboardu na flashlý Xbox jde naprosto bez problému, pokud máš LT+ 3.0 nebo LTU. Ještě bych se chtěl zeptat - co konkrétně jsi objednával z Amazonu?

K tvé otázce: Zkoušel jsi ten update podruhé potvrdit s nevloženou flashkou? Mimochodem, co máš za verzi flashe? Také bych tě měl informovat, že DB 16202 je přes rok starý update a na něm by ti skutečně GTA V nejelo.

Odkaz ke komentáři

• 0

Když zapnu tu hru tak mi tam vždy naskočí že to potřebuje ten update.. Vždy jsem dal No, Yes jsem ještě neskoušel protože jsem si myslel že to smaže ten flash..

Tak jsem včera (Omlouvam se za chybu neni to amazon, ale horizon program) tak pres nej jsem nakopcil TITTLEUPDATE na tu flesku a už to update nechtělo a hra se instalovala... a pak i spustila, A dneska jsem zapl xbox a chtěl hrát ale chtělo to zas ten update, ikdyž na flesce byl

Vubec nevím jaký mam flash.. je to z aukra

Odkaz ke komentáři

• 0
  • Junior Moderators

Aha, tak to mění situaci - pokud ti naskočí potřeba updatu až po spuštění hry, tak se velice pravděpodobně jedná o update hry a ne o update dashboardu. Ten můžeš na LT+ 3.0 / LTU bez problémů potvrdit a mělo by to jít normálně i na starších verzích flashe. Tak či tak o flash nepřijdeš.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu