Parek Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 a to je jake tlacitko, mas pravdu psp se zapne samo kdyz tam dam pandoru co stim muzu delat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 vzpomen si jake tlacitko sis nastavil kdyz vytvarels pomoci DCV instalacni mms... vetsinou i tady na foru je doporucene L Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Parek Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 no to jako jo, ja drzim l vlozim pandoru sice se mi rozbliaji vsechny kontrolky ale pres to se nic nedeje a delam to na fat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 v tom pripade jesli drzis spravne tlacitko a stejne ti to nenaskoci tak ti poradim jen to aby sis vytvoril MMS znova... je to jedno jestli to delas na fat nebo slim ale tobe kdyz to nezacne na fatku bootovat tak mas spatne vytvorenou MMS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Parek Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 zkousel sem to na kazde karte dvakrat, na 512 a 4gb a porad nic co stim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Srpen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2008 zkus návod na MMS bez CFW tady .. úplně dole :) http://console-forum.net/showthread.php?t=11173 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TemnyMagic Odesláno Září 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2008 pls slo by to i pod kartou 256mb? Nezkousel to nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fitchew Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 kdyz budu postupovat podle tohoto navodu, tak jakou verzi CFW si do PSP nahraju? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Listopad 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2008 pokud mas pandoru tak jo... jinak pokud ji nemas tak samotna MMS ti bude na prd... pandoru musis bud koupit a nebo si ji udelat na psp ktere je uz flashnute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rebrma Odesláno Prosinec 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2008 Zdravíčko :) mám takovej malej probléééém.... Kamaos me poprosil o flah psp. Povedlo se mel FAT verzi OFW 5.01 MS 512 San Disk. Podle navodu jsem udelal MMS (pandoru jsem koupil hotovou ;) ). Flash se poved nyni ma CFW 5.00-M33 . Tyden na to me poprosil spoluzak take o flash, tentokrat SLIM OFW 3.80 2GB San Disk -> Dalsi zdarily flash :) . Mno a dnes odpoledne jsem flashoval dalsi PSP SLIM OFW 3.80 ale 4BG SONY ten programek mi nenasel kartu.... izavolal jsem kamaradovi prinesl San Disk 512 a s tim jsme to normalne flashnu. Ale po flashi mi 2x psp nenacetlo orig kartu SONY 4GB (chtel jsem jen format) a po 3. se povedlo. nahral jsem tam hry ukazal kamosovi ze bezi, odesel. Za pul hodiny telefon ze PSP nevidi pametovku (proste ji to zase necte...) PROSÍÍÍM POMOC :-( moje ICQ: 229-444-925 EDIT: U SLIM verze jsem daval CFW 3.71 podle tohoto navodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parecek Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 Target DRIVE is 2 Check partation Sector boot status 0x80 start head 0x01 start sec/cyl 0x0001 partation type 0x0E last head 0x7F last sec/cyl 0xC4E0 abs sector 0x00000020 ttl sector 0x003C4 signature 0xAA55FE0 Check BPB Sector signature AA55 Check free reserved sector:to small reserved sectors e:\PSP>pause Pokračujte stisknutím libovolné klávesy... pls pomozte nwm cim to je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ganyb Odesláno Leden 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2009 masakr,funguje to ! Rucne jsem si vyrobil Pandorku(preruseni nozicky na chipu baterie) a dle tohoto navodu MMS na downgrade...takze na Fatku s FW 3.11 jsem to stahl na 1.5 a ted muzu delat cokoliv.:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.