jackassaak Odesláno Leden 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2014 Zdravím, nevíte někdo co udělat? Koupil jsem si kabel HDMI to VGA abych si playstationa zahrál na monitoru /VGA/ ale nějak to nechce reagovat.. nevíte někdo čím to je? u xboxu mi to normálně šlo... Děkuju za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pes.vboude Odesláno Leden 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2014 Lepší je to vyvést do DVI + samostatně zvuk. PS4 neumí analogový video signál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Leden 31, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2014 (upraveno) Zdravím, HDMI > VGA ti ani reagovat nemůže, protože to nejde - spojuješ digitální s analogovým. Jde to jen na zařízeních, které sami o sobě umí signál převádět (což jsou většinou nějaké workstationy apod.). Mimochodem, u Xboxu jsi používal také HDMI > VGA kabel, nebo jiný? Protože to konvertování signálu (z digitálu na analog, jak jsem o tom mluvil) Xbox neumí. Upraveno Leden 31, 2014 uživatelem spenat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jackassaak Odesláno Leden 31, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2014 Nejde? Když jsem to objednával tak bylo napsáno že to jde i na ps3.. nejde to nějak udělat? no pravda na xboxe to nebylo tohle hdmi ale klasický xboxový připojení.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Leden 31, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2014 Ne, jít to nemůže, proto se prodávají převodní krabičky, které umí konvertovat signál z HDMI na VGA, ale jejich cena se pohybuje cca od 500kč výš. Pokud tam měl někdo napsáno, že to funguje na PS3, tak je to naprostá lež. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 keko21 Odesláno Leden 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2014 Ahoj ja pouzivam tento kabel a funguje normalne http://www.czc.cz/delock-adapter-hdmi-a-samec-vga-samice/122714/produkt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jackassaak Odesláno Leden 31, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2014 jasný, ale já mam monitor pouze na vga tak jsem myslel že bude stačit že do playsta dam hdmi a do monitoru vga. pač ten kabel ps3-vga je docela slušně drahej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 keko21 Odesláno Leden 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2014 jasný, ale já mam monitor pouze na vga tak jsem myslel že bude stačit že do playsta dam hdmi a do monitoru vga. pač ten kabel ps3-vga je docela slušně drahej.. Drahy je to hej,ale slape v pohode :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jackassaak
Zdravím, nevíte někdo co udělat? Koupil jsem si kabel HDMI to VGA abych si playstationa zahrál na monitoru /VGA/ ale nějak to nechce reagovat.. nevíte někdo čím to je? u xboxu mi to normálně šlo... Děkuju za odpovědi.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.