jackassaak Odesláno Leden 31, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2014 Zdravím, nevíte někdo co udělat? Koupil jsem si kabel HDMI to VGA abych si playstationa zahrál na monitoru /VGA/ ale nějak to nechce reagovat.. nevíte někdo čím to je? u xboxu mi to normálně šlo... Děkuju za odpovědi. Citovat
0 pes.vboude Odesláno Leden 31, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2014 Lepší je to vyvést do DVI + samostatně zvuk. PS4 neumí analogový video signál. Citovat
0 Junior Moderators spenat Odesláno Leden 31, 2014 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Leden 31, 2014 (upraveno) Zdravím, HDMI > VGA ti ani reagovat nemůže, protože to nejde - spojuješ digitální s analogovým. Jde to jen na zařízeních, které sami o sobě umí signál převádět (což jsou většinou nějaké workstationy apod.). Mimochodem, u Xboxu jsi používal také HDMI > VGA kabel, nebo jiný? Protože to konvertování signálu (z digitálu na analog, jak jsem o tom mluvil) Xbox neumí. Upraveno Leden 31, 2014 uživatelem spenat Citovat
0 jackassaak Odesláno Leden 31, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Leden 31, 2014 Nejde? Když jsem to objednával tak bylo napsáno že to jde i na ps3.. nejde to nějak udělat? no pravda na xboxe to nebylo tohle hdmi ale klasický xboxový připojení.. Citovat
0 Junior Moderators spenat Odesláno Leden 31, 2014 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Leden 31, 2014 Ne, jít to nemůže, proto se prodávají převodní krabičky, které umí konvertovat signál z HDMI na VGA, ale jejich cena se pohybuje cca od 500kč výš. Pokud tam měl někdo napsáno, že to funguje na PS3, tak je to naprostá lež. Citovat
0 keko21 Odesláno Leden 31, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2014 Ahoj ja pouzivam tento kabel a funguje normalne http://www.czc.cz/delock-adapter-hdmi-a-samec-vga-samice/122714/produkt Citovat
0 jackassaak Odesláno Leden 31, 2014 Autor Nahlásit Odesláno Leden 31, 2014 jasný, ale já mam monitor pouze na vga tak jsem myslel že bude stačit že do playsta dam hdmi a do monitoru vga. pač ten kabel ps3-vga je docela slušně drahej.. Citovat
0 keko21 Odesláno Leden 31, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2014 jasný, ale já mam monitor pouze na vga tak jsem myslel že bude stačit že do playsta dam hdmi a do monitoru vga. pač ten kabel ps3-vga je docela slušně drahej.. Drahy je to hej,ale slape v pohode :psp: Citovat
Otázka
jackassaak
Zdravím, nevíte někdo co udělat? Koupil jsem si kabel HDMI to VGA abych si playstationa zahrál na monitoru /VGA/ ale nějak to nechce reagovat.. nevíte někdo čím to je? u xboxu mi to normálně šlo... Děkuju za odpovědi.
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.