adioflip Odesláno Únor 1, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2014 Zdravím ! Nedávno jsem tu řešil problém s Image Browserem. Používám ho velmi často. Je rychlejší než Iso2God a hlavně si z něj bez problému vytáhnete složky hry (třeba add. content). Poslední dobou mi ale začala často vyskakovat hláška ,,Přístup odepřen" vždy, když jsem v Image browseru vybral iso soubor, který jsem chtěl přepsat na HDD. Jelikož jsem se tu ptal uživatelů, kteří podle mne jsou zde nejzkušenější a nevěděli si rady, tak se po nalezení řešení o tuto radu s vámi rád podělím (třeba to pomůže i jiným). Oprava je jednoduchá. Klikněte na iso soubor a vyberte vlastnosti a odškrtněte ,,jen pro čtení". Hotovo. Nyní bude Image Browser brát iso tak jak má a nebude vyhazovat chybovou hlášku. :-) Citovat
tomi28 Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 6, 2014 Ahoj udělal jsem to taky tak ale hlášku přístup odepřen mi to hází furt... :/ Citovat
Junior Moderators basildon Odesláno Říjen 14, 2014 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Říjen 14, 2014 (upraveno) Chybi ti knihovny, to je normalni, mel jsem stejny problem! Koukni tady http://console-forum.net/tema/136480-xbox-image-browser Upraveno Říjen 14, 2014 uživatelem basildon Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.