adioflip Odesláno Únor 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2014 Zdravím ! Nedávno jsem tu řešil problém s Image Browserem. Používám ho velmi často. Je rychlejší než Iso2God a hlavně si z něj bez problému vytáhnete složky hry (třeba add. content). Poslední dobou mi ale začala často vyskakovat hláška ,,Přístup odepřen" vždy, když jsem v Image browseru vybral iso soubor, který jsem chtěl přepsat na HDD. Jelikož jsem se tu ptal uživatelů, kteří podle mne jsou zde nejzkušenější a nevěděli si rady, tak se po nalezení řešení o tuto radu s vámi rád podělím (třeba to pomůže i jiným). Oprava je jednoduchá. Klikněte na iso soubor a vyberte vlastnosti a odškrtněte ,,jen pro čtení". Hotovo. Nyní bude Image Browser brát iso tak jak má a nebude vyhazovat chybovou hlášku. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomi28 Odesláno Říjen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2014 Ahoj udělal jsem to taky tak ale hlášku přístup odepřen mi to hází furt... :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eadger Odesláno Říjen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2014 me to pise tooto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Říjen 14, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2014 (upraveno) Chybi ti knihovny, to je normalni, mel jsem stejny problem! Koukni tady http://console-forum.net/tema/136480-xbox-image-browser Upraveno Říjen 14, 2014 uživatelem basildon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.