Jump to content
  • 0

Střílečky

PadloCZ

Question

Zdravím,mám zase jednou takovej dotaz ne-dotaz:D,jelikož jsem absolutní „lajk" a gamepad společně s ps4 používám první dny tak bych se chtěl zeptat jestli by mi někdo tu nenapsal nějaké tipy,rady apod. k problematice ovládání strilecek :D ,protože zatím zkouším hrát třeba blacklight retribution (než dojdou poradné hry:))a nejde mi to moc.Samozřejmě vím,že to chce čas až si na to zvyknou atd.,ale zajímalo by mě jak jste na tom ze zacatku byly vy a popriklade nějakou radu,tip...Díky moc předem budu rád za každou odpověď!

7 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Žádná rada podle mě neexistuje. Chce to jen cvičit :-) Když jsem kdysi vlastnil Xbox 360, jakmile jsem si zahrál první hru byl jsem v šoku a chtěl konzolu okamžitě prodat, že se tohle prostě nedá. Potom jsem si zvyknul, ikdyž klasické střílečky se ti nikdy nebudou hrát tak dobře jako na myši a klávesnici. Na to si budeš muset zvyknout...jinak mě se nejlíp hrálo v leže, kdy jsem měl ruce položené. Zdálo se mi to víc stabilní, ale je to náročné na krk a záda :-)

• 0

No nevím nevím, ono je to s tou myší vs gamepad trochu divočejší téma, jsou lidi co udělaj i s gamepadem zázraky, se podívej na toto video, Jedná se o hráčku která teď přešla na PS4, tzn. má ji max 2.5 měsíce( video je starší)

... není to žádný turnaj nebo tak, jenom casual multiplayer a myslím že má na analogové páčky dobrou mušku, má na svém kanálu video i s tipy...

• 0

Vidíš, stále gamepad, kdydž se pak podíváš na ty hardcore profíky tak to nemá vůbec smysl... prostě šílenci... ale musí uznat že ten DS4 ušel opravdu dlouhou cestu a na ty FPS je mnohem lepší než DS3.. už jen proto že jsem byl asi po 2-3 hodinách hraní killzone schopný dávat nějaké ty headshoty... je to jen o tom za jak dlouho se vžiješ do ovladače, někdy to jde rychleji někdy ne.. jsem na FPS poleno, takže moc neporadím.. ale myslím, že to bude tréning, tréning a zase tréning

• 0

Zadna rada neexistuje. S citlivosti...na tu se vykasli, hraju v klanu se sesti klukama a kazdej ma citlivost 2-3-4 z 20, takze to vubec neres, precizne budes mirit vzdy jen s malou citlivosti... Ja mam 11,jsem v tomhle výjimečný, protoze se strasne nerad pomalu otacim:-:D. Ja zacinal tak,ze jsem hral MW2 a mel jsem K/D asi 0.30...hrozne jsem se za to stydel:D asipo mesici hrani mi to uz zaclo jit:)