reawow1468627327 Odesláno Únor 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2014 Ahoj mam dotaz mam možnost mit ps4 za 8000,- ale chci ze zeptat zda se to vyplati a nebo počkat až bude novejsi verze. Ps4 je cca tyden stará. Předem dík :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rekwon1 Odesláno Únor 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2014 Záruka se vztahuje na vše ,co se týká ovladače ,tak já si nemůžu stěžovat ,drží se o dost lépe než DS3 u kterého mě po delší době hraní boleli ruce ,tady zatím pohoda... u někoho se vyskytlo že se mu z těch kloboučků loupe ten gumovej potah , mám dva a zatím opotřebení nepozoruji ,ale prý se to dá reklamovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 reawow1468627327 Odesláno Únor 3, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2014 Ja mel max ps1 ktery bylo nejlepší, dvojka me nezaujala a pak sjem chtel trojku ale kamarad me přesvetčil na slim kde byl ovladač dobry. Ale proste jsem miloval ps a jdu do nej takže kdiž ovladač dobrej tak je to fajn. Jenom se jeste zeptam stal se Vám s ním nejakej problem? Nebo neco co by hodne vadilo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Adam Bogocz Odesláno Únor 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2014 Tak všecky problémy se už výše zmínili... myslím že už není co rozebírat... pokud se mi nerozsype pogumováni analogu, tak budu to bude naprosto bez problémů ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 reawow1468627327 Odesláno Únor 3, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2014 No jasne bez tech uvedenych. Zatim nic tak važneho. Co jsem pochytil je tedy hučení, možna ten ovladač, pak už to je SW. Ale ps chci hlavne na hry takže filmy, mp3 to by bylo pro me akorat bonus :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Adam Bogocz Odesláno Únor 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2014 tak vidíš... pokud mi tu PS4 vymění, tak na ní nedám dopustit... věřím Sony v tom že PS4 povedou správným směrem, od Sony eventu co byl přesně pře rokem neudělali jediný krok vedle a to mi zatím stačí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
reawow1468627327
Ahoj mam dotaz mam možnost mit ps4 za 8000,- ale chci ze zeptat zda se to vyplati a nebo počkat až bude novejsi verze. Ps4 je cca tyden stará. Předem dík :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
30 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.