dave.siki Odesláno Únor 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2014 Zdarc lidi.Potrboval bych poradit. Kdyz jsem koupil xbox tak jsem si zalozil profil kvuli xboxu live a ted jsem zapomnel heslo.Da se nejak tenhle profil smazat a zalozit novy? Jestli jo tak poprosim navod jak nato.Diky moc za jakoukoliv odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Únor 4, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2014 Čaues, běž do nastavení, tam najdi Storage, zvol místo uložení profilu, jdi do složky Profiles, vyber profil a smaž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dave.siki Odesláno Únor 5, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2014 Diky moc zkusim to hned jak budu doma.Jeste se zeptam jestli muzu uz vytvoreny profil pouzit k prihlaseni k xbox live?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Junior Moderators spenat Odesláno Únor 5, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2014 Můžeš, po přihlášení uvidíš na hlavní obrazovce možnost "Connect to Xbox Live". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dave.siki
Zdarc lidi.Potrboval bych poradit.
Kdyz jsem koupil xbox tak jsem si zalozil profil kvuli xboxu live a ted jsem zapomnel heslo.Da se nejak tenhle profil smazat a zalozit novy?
Jestli jo tak poprosim navod jak nato.Diky moc za jakoukoliv odpoved
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.