Panther Odesláno Únor 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2014 Zdravim dnes jsem dostal 3DS a mam par otazek snad me neukrizujete ze to tu urcite uz nekde je. Mam FW 1.1.0-0E Mam hru Animal crossing ktera chce update kdyz updatnu pujde stale Flashkarta? Do jakeho FW funguje flash karta (predpokladam 4.5) Da se koupit nekde v praze? Diky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lazyt Odesláno Březen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2014 wow..very rare jakou ale flashkartu myslíš? pro hraní DS her nebo 3DS her? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Březen 17, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2014 Chtel jsem to na 3DS hry - nikdo neodpovedel tak sem ho prodal diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lazyt Odesláno Březen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2014 nemáš zač :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Panther
Zdravim dnes jsem dostal 3DS
a mam par otazek snad me neukrizujete ze to tu urcite uz nekde je.
Mam FW 1.1.0-0E
Mam hru Animal crossing ktera chce update kdyz updatnu pujde stale Flashkarta?
Do jakeho FW funguje flash karta (predpokladam 4.5)
Da se koupit nekde v praze?
Diky :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.