maxakapsa Odesláno Únor 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2014 Ahoj, jelikož jsem přemýšlel jak vyřešit kapacitní problémy na Vitě, tak abych mohl mít VITA hry z Pluska a zároveň PSP hry díky TN-V, rozhodl jsem se sehnat si 64GB VITA kartu. Dávám sem odkaz na JP shop a moje zkušenosti, třeba se to někomu bude hodit. Samotnou kartu jsem pořídil zde: http://www.nippon-yasan.com/lang-en/playstation-vita-japan/5889-sony-playstation-vita-memory-card-64gb.html 93,64$ Poštovné lze zvolit od 4$-30$ já zvolil AIR MAIL - REGISTERED za 8$. Takže výsledná cena cca 102$ což není úplně lidová cena oproti flash, ale super cena oproti 32GB VITA kartě :-). Karta dorazila do týdne a mohl jsem sledovat průběh zásilky a i díky tomu, že byla z shopu naceněna na 5eur - tudíž nemusela procházet celním řízením a vše se urychlilo a já ušetřil DPH :-). Velké plus JP chlapcům ;-). Převod ze staré karty na novou proběhl přes content managera funkcí backup a restore bez problému. Výsledná kapacita se na vitě hlásí jako 59GB, takže snad místo chvíli vydrží. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Únor 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2014 To je sakra výhodny. Škoda, že ted' nemám prachy. Hned bych do toho šel. Ted' mám ve Vitě 16 GB a už mi to fakt nestačí. A co jsem se díval, tak 32 GB karta u nás nejde pomalu nikde sehnat.:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Únor 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2014 No znie to veľmi zaujimalo. Na výplatu to budem musieť skúsiť objednať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Únor 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2014 Prosím ťa ešte by som chcel vedieť či si kartu platil predom alebo pri prevzatí spôsobom dobierky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxakapsa Odesláno Únor 15, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2014 Prosím ťa ešte by som chcel vedieť či si kartu platil predom alebo pri prevzatí spôsobom dobierky? Platil jsem předem, ale samozřejmě, že jsem si shop proťukl na zahraničních forech a tam neměl nikdo problém. Ale nikdo nikdy nezaručí, že se něco nemůže stát, proto jsem i poštovné bral s pojištěním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Únor 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2014 No nerád by som prišiel zbytočne o peniaze. Ale skúsim to . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Březen 17, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2014 Tak jak to vypadá? Jedou karty stále vpohodě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxakapsa Odesláno Březen 18, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2014 Tak jak to vypadá? Jedou karty stále vpohodě? Jestli myslíš ta originál 64GB z Japonska, tak ta mi jede v pohodě :-). Netuším jestli někdo další nakoupil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Březen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2014 Chci znovu koupit PSV, tak už pokukuji :D Ale tak ono je to fakt dost velká cena :D Za to už mám použité PSV :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spilif Odesláno Duben 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2014 Chci se zeptat zkoušel ještě někdo jiný tuto kartu kupovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Colin77 Odesláno Květen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2014 Diky za super tip, minulý týden jsem objednal, dnes dorazila. Vše v naprostém pořádku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis Odesláno Květen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2014 Díky za tip, taky o ní uvažuji ta cena je hodně dobrá za 64Gb. Mám jeden dotaz, ten balík ti poslali automaticky se sníženou hodnotou nebo jsi je o to požádal ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pernaaa Odesláno Červen 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2014 Nemám návod jak sehnat 64gb kartu, ale musím se pochlubit, že mi moje hodná sestřička dovezla z výletu do JP malej dárek [emoji4] Dokonce mi prozradila i cenu... 1950,- [emoji56] to kdybych věděl, tak bych si jich nechal dovýst klidně 5 [emoji1] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červen 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2014 (upraveno) Tak jsem si ji taky objednal diky :) stacila by mi 32gb ale jsou skoro za stejnou cenu tak fuck it :D Upraveno Červen 19, 2014 uživatelem Panther Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis Odesláno Červenec 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2014 Takže já se taky připojuji a děkuji za doporučení obchodu :) Ve čtvrtek večer jsem kartu objednal, v pátek to odeslali. V neděli už byla v Praze a dnes na ní kopíruju hry z PC :bash:. Přitom poštovný jsem zvolil AirMail registered cca za 150kč, ale na obálce bylo EMS.... každopádně takhle rychle jsem to nečekal :cheesygrin: Balík automaticky označili s nižší hodnotou takže ani na celnim nebyl problém. PS: Docela rozdíl oproti 8GB konečně nemusim hry zálohovat na PC a plánovat co budu hrát :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
i0nE Odesláno Srpen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2014 V sobotu objednáno, v pondělí odesláno, ve středu byl balíček v praze a v pátek už kopíruju ;) Na balíku napsáno "plastic model" :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodier Odesláno Prosinec 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2014 nejste na palici ? to si radeji kupte konverzi a sdhc kartu.. nebo par 16tek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaischa Odesláno Prosinec 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11, 2014 ta zatim neni :D a ted se dá koupit kolem 80USD na super ufo :) a kdyz si trosku priplatis tak je za cca 5 dní doma :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
i0nE Odesláno Prosinec 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2014 A stejně by ten adapter musel čouhat z konzole, moc prostoru tam teda není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crixus Odesláno Prosinec 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2015 Ahoj, kdyby to ještě někoho zajímalo, tak jsem si taky zkusil objednat. Jen to bylo v prosinci, tak se to trošku protáhlo, oproti ostatním. 10.12. objednáno 11.12. odesláno 17.12. to bylo ve Francii (nevím kudy to šlo) 23.12. to bylo v Praze 29.12. mi to doručili do práce v Plzni Na obálce napsáno "Gift ... Plastic model ... No Battery ... value ÂĄ2000" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Červenec 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2016 zdravím mohu tuto kartu zalatit přes čs nebo potřebuji pay pal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AmFe Odesláno Říjen 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2016 Ahoj, díky za doporučení, zrovna jsem objednal, jen doufat že dorazi už tak levna není, 98 dolacu a 11 poslani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.