Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

jelikož jsem přemýšlel jak vyřešit kapacitní problémy na Vitě, tak abych mohl mít VITA hry z Pluska a zároveň PSP hry díky TN-V, rozhodl jsem se sehnat si 64GB VITA kartu.

Dávám sem odkaz na JP shop a moje zkušenosti, třeba se to někomu bude hodit.

Samotnou kartu jsem pořídil zde:

http://www.nippon-yasan.com/lang-en/playstation-vita-japan/5889-sony-playstation-vita-memory-card-64gb.html

93,64$

Poštovné lze zvolit od 4$-30$ já zvolil AIR MAIL - REGISTERED za 8$.

Takže výsledná cena cca 102$ což není úplně lidová cena oproti flash, ale super cena oproti 32GB VITA kartě :-).

Karta dorazila do týdne a mohl jsem sledovat průběh zásilky a i díky tomu, že byla z shopu naceněna na 5eur

- tudíž nemusela procházet celním řízením a vše se urychlilo a já ušetřil DPH :-). Velké plus JP chlapcům ;-).

Převod ze staré karty na novou proběhl přes content managera funkcí backup a restore bez problému.

Výsledná kapacita se na vitě hlásí jako 59GB, takže snad místo chvíli vydrží.

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Odesláno

Takže já se taky připojuji a děkuji za doporučení obchodu :)

Ve čtvrtek večer jsem kartu objednal, v pátek to odeslali. V neděli už byla v Praze a dnes na ní kopíruju hry z PC :bash:. Přitom poštovný jsem zvolil AirMail registered cca za 150kč, ale na obálce bylo EMS.... každopádně takhle rychle jsem to nečekal :cheesygrin:

Balík automaticky označili s nižší hodnotou takže ani na celnim nebyl problém.

post-5692-14687176178128_thumb.jpg

PS: Docela rozdíl oproti 8GB konečně nemusim hry zálohovat na PC a plánovat co budu hrát :psp:

• 4 weeks later...
  • 4 months later...
  • 1 year later...
Odesláno

Ahoj, kdyby to ještě někoho zajímalo, tak jsem si taky zkusil objednat. Jen to bylo v prosinci, tak se to trošku protáhlo, oproti ostatním.

10.12. objednáno

11.12. odesláno

17.12. to bylo ve Francii (nevím kudy to šlo)

23.12. to bylo v Praze

29.12. mi to doručili do práce v Plzni

Na obálce napsáno "Gift ... Plastic model ... No Battery ... value ÂĄ2000"

• 6 months later...
  • 3 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu