Chowky Odesláno Únor 13, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 13, 2014 Dobrý den, nevíte někdo o programu přes který bych mohl ovládat v PC, aplikace na telefonu? Rozbil se mi telefon a nefunguje mi dotykový displej, tak to chci udělat něják přes program protože na něm mám jednu APP kterou nutně potřebuji. Děkuji :) Citovat
0 penthaler Odesláno Únor 17, 2014 Nahlásit Odesláno Únor 17, 2014 No, teoreticky by to šlo, přes TeamViever, ale problém je v tom, že bys musel tu aplikaci na dotykovém displeji nainstalovat, zapnout a nastavit... Co tam máš za APP co tak potřebuješ, třeba by se to dalo nějak obejít... A napiš i přesný typ mobilu. Citovat
0 xMontyx Odesláno Duben 15, 2014 Nahlásit Odesláno Duben 15, 2014 Šlo by to ešte aj cez emulátor. Citovat
Otázka
Chowky
Dobrý den,
nevíte někdo o programu přes který bych mohl ovládat v PC, aplikace na telefonu?
Rozbil se mi telefon a nefunguje mi dotykový displej, tak to chci udělat něják přes program protože na něm mám jednu APP kterou nutně potřebuji. Děkuji :)
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.