Chowky Posted February 13, 2014 Report Share Posted February 13, 2014 Dobrý den, nevíte někdo o programu přes který bych mohl ovládat v PC, aplikace na telefonu? Rozbil se mi telefon a nefunguje mi dotykový displej, tak to chci udělat něják přes program protože na něm mám jednu APP kterou nutně potřebuji. Děkuji :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 penthaler Posted February 17, 2014 Report Share Posted February 17, 2014 No, teoreticky by to šlo, přes TeamViever, ale problém je v tom, že bys musel tu aplikaci na dotykovém displeji nainstalovat, zapnout a nastavit... Co tam máš za APP co tak potřebuješ, třeba by se to dalo nějak obejít... A napiš i přesný typ mobilu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 xMontyx Posted April 15, 2014 Report Share Posted April 15, 2014 Šlo by to ešte aj cez emulátor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Chowky
Dobrý den,
nevíte někdo o programu přes který bych mohl ovládat v PC, aplikace na telefonu?
Rozbil se mi telefon a nefunguje mi dotykový displej, tak to chci udělat něják přes program protože na něm mám jednu APP kterou nutně potřebuji. Děkuji :)
2 answers to this question
Recommended Posts