Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Aktualizace 16547

Otázka

Odesláno

Ahoj

Najde se prosim nekdo z Brna a okoli kdo pomuze s aktualizaci RGH konzole. J-Runner mi stale pise chybu spojeni. Pritom DashLaunch mam spusteny a updserv zapnuty.

Uz me to po pravde prestava bavit. Vyzkousel snad vsechny mozny navody, ale jak se rika "bez spojeni neni veleni" .

Pritom komunikace mezi PC a boxem v jinych programech funguje bezchybne.

Prosim, pomuze nekdo ?

17 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
Update přes síť je sice rychlejší, ale když ti nejde, použij tento stokrát prověřený návod.

http://console-forum.net/tema/146075-navod-na-aktualizaci-db-16547-programem-j-runner

Pokud ti nějaký krok nejde, napiš sem, dořešíme.

JJ, dekuji, na ten navod jsem letmo koukal, ale zdalo se mi to nejak slozite. Ted kdyz to procitam znovu a nic jineho mi tedy nezbyva, zase to tak hrozne nevypada :roll:

Zkousel jsem pred tim tohle http://www.xpgamesaves.com/topic/81690-tutupdate-your-rgh-jtag-to-dash-16547-in-1-2-minutes-no-flash-drive-or-file-transfers-needed/

Toz vyzkousim. Kdyz tak potom mrkni do sekce prodej. Prodam kdysi funkcni Xbox360 na nahradni dily - levne nebo po domluve daruji.

• 0
Odesláno (upraveno)

Tak jsem popojel kousek dopredu.

S Simple 360 NAND Flasher jsem udelal zalohu flashdmp.bin Jelikoz v programu J-Runner chybi Dash verze, tak jsem do adresare xeBuild natahnul 16547 z xeBuild_GUI

http://www.xpgamesaves.com/topic/94674-xebuild-16547-download-here/ Mimochodem zde je i lepsi verze Simple 360 NAND Flasher.

Po zadani vsech potrebnych polozek do J-Runneru a pri aktivaci Create ... opet chyba FATAL BUILD ERROR: -1 unable to complete NAND image

Log soubor z J-Runneru je v priloze.

Jen tak jsem kousel

a taky bez uspechu.

Zde mi to hned pri nahrani flashdmp.bin hlasi, ze je spatna velikost bloku. A ze zalohy se nevyctou zadne informace jak v Runneru. Zkratka to vypada,ze ten Simple Nand udela spatnou zalohu nebo mam to RGH nejaky divny.

Upraveno uživatelem Penax
  • 0
Odesláno (upraveno)

Do J-Runneru nepřidávej rozhodně dashboard manuálně, ale v roletce kde se vybírá verze dashe zvol volbu add dash, vyber 16547 a on se ti stáhne. Pak v té samé roletce půjde vybrat. Tak jak si to udělal je to přidané špatně a proto ti to nejde generovat. Zálohu máš mít od svého flashera.Zkus si jí nejdřív vyžádat ať se nemusíš zabývat dumpováním nand.

Upraveno uživatelem xmod
  • 0
Odesláno
Do J-Runneru nepřidávej rozhodně dashboard manuálně, ale v roletce kde se vybírá verze dashe zvol volbu add dash, vyber 16547 a on se ti stáhne. Pak v té samé roletce půjde vybrat. Tak jak si to udělal je to přidané špatně a proto ti to nejde generovat. Zálohu máš mít od svého flashera.Zkus si jí nejdřív vyžádat ať se nemusíš zabývat dumpováním nand.

V rolce J-Runnera pri spusteni mam jen carky, add Dash, Del Dash. Nemam co oznacit, nema se co stahnout. Az po vlozeni adresare 16547 a znovu spusteni J-Runnera se mi v rolce ukaze 16547.

Ale podle navodu by Dump nemel byt problem. Buh vi co to blokuje a proc jsou v zapisu chyby. Flasherovi zkusim tedy napsat. Jsou to uz dva roky, takze pochybuji o uspechu.

• 0
Odesláno (upraveno)

Přesně to je ono. Vyber Add dash a objeví se ti následné okno, kde zaškrtneš co se má stáhnout - 16547 a hned začne stahovat.Musíš být připojený na internetu a v settings J-Runneru zapnuté downloady.Dump by mohl být i v pořádku, padá ti to při generování jak si tam "na prasáka" natáhl ručně ten dash.Proto to radši vymaž a začni znova rozbalením J-Runneru a už tam ručně nic nekopíruj.

Upraveno uživatelem xmod
  • 0
Odesláno

Stale si nerozumime. Pri spusteni J-Runnera tak jak jsem ho ztahnul z odkazu zde na foru, mi v rolovacim okne u Dash version ma tri nabidky

1. ----------------

2. Add Dash

3. del Dash

Kdyz rucne napisi misto carek 16547 a dam aktualizaci napisemi J-Runner No dash Selected.

Kdyz dam Add Dash,vyskoci prazdna tabulka s radkem pro vkladani.Tam kdyz napisu 16547 a dam + preskoci cislo do tabulky a pak dam Add Dash a opet konec.

Fakt jsem totalni Lama. Ale podle navodu na youtube kazdymu uz pri spusteni J-Runnera nabidka 16547 v Dash Version naskoci sama. Ja tam mam -----

• 0
Odesláno (upraveno)
Máš v settings J-Runneru povolené downloady ? Tlačítko J-Runner Settings/Enable File checks/downloads musí být zaškrtnuté.

JJ to mam zaskrknute, ale ...

--------------------------------------

J-Runner v0.3 Beta (1) Started

Connection Error

Checking Files

Connection Error

------------------------------------------------------------

Takze tady bude zakopanej ten prvni pes :-)

P.S.

Jen pro doplneni vypis chyboveho hlaseni J-Runneru. Coz znamena, ze se nemuze spojit se serverem, takze nemuze ani zadnou verzi Dashu natahnout.

Alespon tak to chapu. Mozna, ze o vikendu si dava ten jejich servr pauzicku.

System.Net.WebException: Unable to connect to the remote server ---> System.Net.Sockets.SocketException: Nemohlo být vytvořeno žádné připojení, protože cílový počítač je aktivně odmítl 172.227.91.141:80

at System.Net.Sockets.Socket.DoConnect(EndPoint endPointSnapshot, SocketAddress socketAddress)

at System.Net.ServicePoint.ConnectSocketInternal(Boolean connectFailure, Socket s4, Socket s6, Socket& socket, IPAddress& address, ConnectSocketState state, IAsyncResult asyncResult, Int32 timeout, Exception& exception)

--- End of inner exception stack trace ---

at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse()

at JRunner.Classes.internet.download(String link, String disk)

at JRunner.MainForm.downloadLatestUpdate()

at JRunner.MainForm.<getLatestSystemUpdateToolStripMenuItem_Click>b__2f()

at System.Threading.ThreadHelper.ThreadStart_Context(Object state)

at System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean ignoreSyncCtx)

at System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state)

at System.Threading.ThreadHelper.ThreadStart()

• 0
Odesláno (upraveno)
Nemá žádnou odstávku.Zkoušel sem to dnes několikrát a normálně to stahuje.Máš tedy problém se svým internetovým připojením.

Ok, omlouvam se "odstavka neni" !!! To jen Firewall v mem PC je nejakej zbytecne starostlivej. Na druhem PC se to rozebehlo bez problemu.

Po zadani vseho potrebneho se pri CreateXeBuild Image J-Runner sesype a prestane fungovat. Jeste ze mi nezacne formatovat HD.

No vidim to na nejakeho sikovneho Flashera a predrbani celeho RGH.

V Nand jsou asi vadne bloky.

• 0
Odesláno (upraveno)

A je tu zmena. Samozrejme mi to nedalo a stale jsem zkousel a zkousel. Z niceho nic mi program J-Runner nabidnul aktualizaci na v0.3 Beta (4).

Cely postup s nahranim 16547 pres vlozeni flashdmp.bin a CPU key jsem zopakoval a najednou jde vygenerovat Xebuild Image. Vypada to,ze vse probehlo v poradku.

-----------------------------------------------------------------------------

Saved to C:\Users\......

Image is Ready

Initializing updflash.bin..

Corona 4GB

Nand Initialization Finished

------------------------------------------------------------------------------

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu