kamhanz Odesláno Únor 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2014 zdravim, prosil bych o pomoc pri koupy xboxu, nejradeji bych koupil reface edition ,ale nekde sem cetl ze je hlucny a hodne topi , jsem majitel ps3 superslim a ta je ticha a netopi tak bych si predstavoval neco takoveho p.s. jde instalovat hry na hdd , aby nebyla mechanika hlucna?u ps3 to nejde. diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Únor 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2014 (upraveno) Reface je úplně v pohodě.Chlazení je stejný jako na předchozích slimech (Trinity, Corona). Jsou na něm trochu vidět úspory - je trochu odrbaný z hlediska přípojných míst - chybí AV port (je tam jen HDMI) a optický digitální výstup a dále z dotykového tlačítka co měly předchozí je zase už normální mechanický vypínač.Jeslti ti tohle nevadí,kupuj reface. Hry jde na disk instalovat u libovolného xboxu jen musí být při hraní hry v mechanice DVD kvůli kontrole (s RGH pak odpadá i toto) Upraveno Únor 15, 2014 uživatelem xmod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kamhanz Odesláno Únor 15, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2014 (upraveno) moc dekuji za vycerpavajici odpoved. u reface neslysim rad to av, jelikoz pres to jsem chtel napojit av kabel do hifi veze ,duvod kvuly sluchatkum (hraji v noci a mam rad zvuk hlasitejsi) xbox zrejme nema jack 3.5 na slluchatka ze ? Upraveno Únor 15, 2014 uživatelem kamhanz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kamhanz
zdravim,
prosil bych o pomoc pri koupy xboxu,
nejradeji bych koupil reface edition ,ale nekde sem cetl ze je hlucny a hodne topi , jsem majitel ps3 superslim
a ta je ticha a netopi tak bych si predstavoval neco takoveho
p.s. jde instalovat hry na hdd , aby nebyla mechanika hlucna?u ps3 to nejde. diky za odpoved
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.