Tomas007 Odesláno Únor 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2014 Už je to venku Rambo The Video Game PAL XBOX360-iCON a všechny obavy se naplnili, vypnul jsem to po 30 vteřinách :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Únor 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2014 :D :D :D :D :D :D to bylo jasný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medved.001 Odesláno Únor 19, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2014 az tak hrozne :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andree Odesláno Únor 20, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2014 nechápu jak autoři dokázali vytvořit nechtěně tak dokonalou parodii :D jako schovat se za strom a sejmout vrtulník kamenem je moc, ani slzu smíchu už jsem nedokázal zamáčknout .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Únor 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2014 Od toho snad nikdo nemohl nic kladného čekat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Únor 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2014 Škoda mohla z toho bejt fajn sing střílečka :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake33 Odesláno Únor 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2014 Já hrál cca. 15 min. - ty jo jsem dobrej :wohow: Fakt masakr v roce 2014 :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Únor 21, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2014 Měli to vydat třeba jenom na Nintendo Wii. Tam by se to hodilo a třeba mělo i lepší hodnocení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Únor 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2014 Chtějí na tom vydělat, tak to vydali na víc platforem.:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Únor 27, 2014 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2014 Fakt šílenost, dohrál jste to někdo na xboxu ? Zapnul jsem to a myslel jsem, že to projedu za 2 hodiny na odreagování. Už v polovině hry jsem to přestával dávat na střední obtížnost, protože ta hra se pořád zrychluje a nepřátel přibejvá a někdy se nedá ani za nic schovat a je docela problém to všechno postřílet na ovladači jezdit zaměřovačem po celý obrazovce jak ♥♥♥♥♥! Na konci hry už se nedá stíhat ani dobíjet zbraň a je to už nehratelný fakt hardcoore. Už nikdy víc :blejt: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Únor 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2014 Seš první, co to dohrál...na světě :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.