Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

systemupdate instalace

pavlik00777

Recommended Posts

Dobrý den.budu se snažit co možná nejlíp popsat co mě trápí:-)prováděl jsem dnes update dashboardu na verzi 16547 podlé tohoto návodu http://console-forum.net/tema/146075-navod-na-aktualizaci-db-16547-programem-j-runner

Všechno probíhalo tak jak má ale narazil jsem u instalace systemupdate.dashboard se mi podařilo nainst. dobře(v my games -system info mám verzi 16547)podle návodu jsem stáhl patřičnou verzi systemupdate který jsem nakopíroval na flešku(naformátovanou na fat32).problém je vtom že když flešku zasunu do xka tak mi to žádný update nenabídne a mě by zajímalo proč.????zkoušel jsem i přejmenování ssytemupdate jak je v návodu ale nic nepomáhá.

jinak vlastním xko 4gb s rgh verze corona.

na ofiko stránkách jsem našel ještě update kterej se dá udělat prostřednictvím cd???mám to vůbec zkoušet????

Poradí mi tady někdo znalej jak se s tím vypořádat???děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Moderators

Složka s updatem se musí jmenovat buď $SystemUpdate (v případě, že není instalován Dashlaunch) anebo $$ystemUpdate (v případě, že je instalován Dashlaunch).

Žádná jiná věda v tom není, to jak píšeš "ssytemupdate" je ovšem nesmysl.

Odkaz ke komentáři

• Moderators

Těch příčin může být několik, je to postup který normálně funguje a je odzkoušený.

• USB flash není naformátovaná na FAT32
  • USB flash není konzolí detekovaná (zkus jinou anebo jiný USB port)
  • složka s updatem není správně pojmenovaná
  • ve složce s updatem není verze shodná s verzí, která je jako výchozí v konzoli
  • v konzoli se již tento update nachází

Doporučuju tento krok updatu dělat bez instalovaného dashlaunch.

Odkaz ke komentáři

ahoj.tak jsem zkusil jinou flesku a pořád nic.bude v tom nějaká blbost ale čert ví kde.dashboard jsem aktulizoval bez jakéhokoli problému.v systeminfo je to pro kontrolu vidět ale ten systemupdate ne a ne tam dostat.nenapadá vás ještě kde mužu dělat chybu???když otevřu flesku ve file manageru tak tam systemupdate mám(pojmenovaný správně) ale proč se mi nespustí po zapnutí xka nechápu.systemupdate se tam asi nijak jinak asi dostat nedá že???myslím třeba zkusit instalaci přes cd.

Odkaz ke komentáři

• Moderators

Tak děláš něco špatně. Lze to i jinak, ale pokud máš problémy se zvládnutím u tohoto nejjednoduššího způsobu, šance u těch ostatních se snižují.

Můžeš to ale zkusit, update data pro avatary lze poslat přímo z J-Runneru, když na konzoli spustíš prostředí Dashlaunch a povolíš funkci updserv.

Odkaz ke komentáři

Tak děláš něco špatně. Lze to i jinak, ale pokud máš problémy se zvládnutím u tohoto nejjednoduššího způsobu, šance u těch ostatních se snižují.

Můžeš to ale zkusit, update data pro avatary lze poslat přímo z J-Runneru, když na konzoli spustíš prostředí Dashlaunch a povolíš funkci updserv.

Nahoď flešku s updatem, nech naběhnout fsd, nebo nxe a spusť hru a update se rozjede.......

Odkaz ke komentáři

tak jsem to zkoušel i s tou hrou a update se stejně nerozjede.budu to muset v průběhu týdne nějak pořešit.ještě mě napadlo jestli by to nezvládl někdo poléčit přes mé pc prostřednictvím prográmku teamvieweru.Spojit xko přes wifi a pak by to někdo poléčil vzdáleně.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu