Junior Moderators spenat Odesláno Únor 20, 2014 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Únor 20, 2014 (upraveno) Metoda přestala fungovat, pokusím se nalézt jinou metodu. Předchozí metody (kde jste mohli získat zdarma gold na 1 měsíc) bohužel momentálně nejdou, tak vám přináším alespoň dočasnou alternativu - free gold na 48 hodin. Co je k tomu potřeba? - Funkční Facebook účet (klidně nový) - Pro opakování metody je třeba používat jiný mail + změnit IP adresu (třeba přes anonymizéry nebo proxy, návodů je všude spousta) Jak na to? 1. Přihlašte se na Facebook a jděte na následující stránku: http://www.gamekeydiscounter.nl/gratis-48-uur-xbox-live.html 2. Na této stránce klikněte na "Vind ik leuk" (=lajknout jejich FB stránku) 3. Klikněte na velké zelené tlačítko "Ja, ik probeer XboxLive Gratis uit", aniž by jste cokoliv zadávali (je to prevence tomu, aby to šlo - mě po lajknutí nešlo stále nic vepsat, po kliknutí na zelené tlačítko to napsalo chybu, ale už šly zadávat údaje) 4. Nyní vyplňte Gamertag + Mail a klikněte opět na velké zelené tlačítko ("Ja, ik probeer XboxLive Gratis uit") 5. Běžte na svůj mail a otevřete mail od "GameKeyDiscounter.nl" 6. V mailu klikněte na odkaz u věty "Klik hier om je code op te halen en je e-mailadres te bevestigen" 7. Budete přesměrování na stránku, kde vidíte napsaný váš Xbox Gold kód na 48 hodin :) Upraveno Březen 6, 2014 uživatelem spenat Citovat
Junior Moderators spenat Odesláno Březen 6, 2014 Autor Junior Moderators Nahlásit Odesláno Březen 6, 2014 Refresh, metoda stále funkční :) Citovat
Nerdis Odesláno Březen 6, 2014 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2014 Zkoušel jsem to dneska na 2 PC a ani na jednom to nefunguje. Buď to zahlásí, že to neni pro ČR přístupný a nebo zahlásí, že jsem to již na tom PC použil ... Samozřejmě live gold z toho nemam. Citovat
Junior Moderators spenat Odesláno Březen 6, 2014 Autor Junior Moderators Nahlásit Odesláno Březen 6, 2014 Zkoušel jsi to přes anonymizér, či nějakou jinou změnou IP adresy? Citovat
Nerdis Odesláno Březen 6, 2014 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2014 (upraveno) Jj => Musel jsem použít nizozemskou, jinak mi to napsalo, že v tý zemi to nejde a pokud jsem se dostal přes to, tak že z toho PC už to bylo provedeno ... No a zapomněl jsem dodat, že jakmile jsem zkusil anonymizér atp, tak mě to potom nikam nepustilo, nemohl jsem psát údaje, nemohl jsem kliknout to zelený tlačítko ani potvrdit like. Upraveno Březen 6, 2014 uživatelem Nerdis Citovat
Junior Moderators spenat Odesláno Březen 6, 2014 Autor Junior Moderators Nahlásit Odesláno Březen 6, 2014 Máš pravdu, zkusil jsem to znova a nejde mi to, což je divné, vzhledem k tomu, že mi to ještě před pár hodinami fungovalo (je možné, že jsem měl stránku v cachi prohlížeče). Metoda již tedy bohužel nefunguje, pokusím se najít jinou metodu. Citovat
tomashonsu Odesláno Březen 6, 2014 Nahlásit Odesláno Březen 6, 2014 Jj => Musel jsem použít nizozemskou, jinak mi to napsalo, že v tý zemi to nejde a pokud jsem se dostal přes to, tak že z toho PC už to bylo provedeno ...No a zapomněl jsem dodat, že jakmile jsem zkusil anonymizér atp, tak mě to potom nikam nepustilo, nemohl jsem psát údaje, nemohl jsem kliknout to zelený tlačítko ani potvrdit like. jestli chces kod tak napis dam ti ho zadarmo Citovat
pantauer Odesláno Březen 12, 2014 Nahlásit Odesláno Březen 12, 2014 (upraveno) taky ho klidně vezmu :) Upraveno Březen 12, 2014 uživatelem pantauer Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.