SainT^ Odesláno Prosinec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2007 http://www.yourpsp.com Na tomto oficiálním webu se majitelé PSP mohou registrovat. Registrace je trochu delší než je zvykem. Vyplňujete model a sériové číslo vašeho miláčka :shock: Pokud se vám to povede můžete si gratis a neomezeně stahovat dema, videjka a hudbu. Pokud máte pech jako já - stahujete leda tak :arrow: <l> :!: Můj problém: Po vyplnění všech údajů se zobrazila hláška že nelze provést a ať kontaktuju nějakýho vosla co má ten web na starosti. :blink: :pspgamer: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007lucas Odesláno Prosinec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2007 jj dřív jsem tam lezl často je to docela dobrá stránka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Prosinec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2007 Jo ja uz jsem tam reglej..Ale zrovna zazračny web to neni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Prosinec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2007 ja sem se tam zaregistroval a me dokonce poslali Obal na UMDčka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyt Odesláno Prosinec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2007 SainT^ - to si objevil ameriku, vid :D:D;) ja jsem tam taky reglej a taky mi poslali obal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Prosinec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2007 Dokonce tenhle odkaz davaji do krabic s PSPckem :P takze je to znama vec :) jsem reglej a nic mi neprislo!!! :P SLAVIME :D 1000prispevek :P... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Prosinec 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2007 kdysi se registrace vyplatila .. posílali umd film spiderman 2 a umd case ... takže docela na pohodu ...dneska už je to k ho*nu, páč nic neposílaj :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nil3E Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 No mi ho taky poslali ten obal na UMD taky jsem zpokojenej :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crackhorse Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 http://www.yourpsp.comNa tomto oficiálním webu se majitelé PSP mohou registrovat. Registrace je trochu delší než je zvykem. Vyplňujete model a sériové číslo vašeho miláčka :shock: Pokud se vám to povede můžete si gratis a neomezeně stahovat dema, videjka a hudbu. Pokud máte pech jako já - stahujete leda tak :arrow: <l> :!: Můj problém: Po vyplnění všech údajů se zobrazila hláška že nelze provést a ať kontaktuju nějakýho vosla co má ten web na starosti. :blink: :pspgamer: To seš dobrej no ale tehle zná snad každej kde si koupil PSP a rozbalil krabici :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullva Odesláno Prosinec 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2007 No a me ta stranka nejde uz ani vubec otevrit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Prosinec 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2007 bullva :o tobe uz nechco slyset:lol:si jim pretizil servr stahovanim:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.