PowerAli Odesláno Prosinec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2007 zdarec mohl by mi sem někdo dát kompletní návod na PSP abych tam rozchodil linux? popřípadně kde to stáhnu a jaký je nejvhodnější ? děkuji:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Prosinec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2007 Bohuzel to nejde... neni tam jak psat... ale vim ze Anonymous jednu distribuci rozjel ale nemel jak spat prikazy takze z toho seslo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Prosinec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2007 nelze to.. .. lze to jen tak, ze si udelas kabel k DO a pouzijes ho jako serovy kabel, pricemz pro vstup do PC, se pouziva standartni 5V, v psp je 0,25V, takze ho musis zvysit, pak se muzes pripojit pres hyperterminal a ovladat to pres PC, ovsem po chvili se distro sekne.. spatny (fast)bootloader, ovladat se to da take pres irda klavesnici, ale tu na Slimovi nezprovoznis, protoze slim uz nema irda.. EDIT: zde je foto jak jsem zprovoznil HAL 91 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Prosinec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2007 funguje jenom win 95 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nil3E Odesláno Prosinec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2007 Ale Win95 vypada slibne na FATU jo ale jede i na slimu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Prosinec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2007 Ale Win95 vypada slibne na FATU jo ale jede i na slimu? mozna pod eLoaderem, ale moc sanci bych tomu nedaval - prave kvuli tomuhle bych slima nikdy nechtel (slim sux) :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Prosinec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2007 mozna pod eLoaderem, ale moc sanci bych tomu nedaval - prave kvuli tomuhle bych slima nikdy nechtel (slim sux) :D aha nevšiml jsem si že má slima xD PS: já mám obě a nestěžuju si xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PowerAli Odesláno Prosinec 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2007 No ok tet to nejde ale myslím si že časem by někdo mohl linux upravit přímo pro PSP ale je to otázka času jestli se k tomu nějakej borec rozhoupe byl by to opravdu nářez :) ale i přes to dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Prosinec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2007 No ok tet to nejde ale myslím si že časem by někdo mohl linux upravit přímo pro PSP ale je to otázka času jestli se k tomu nějakej borec rozhoupe byl by to opravdu nářez :) ale i přes to dík. jo, taky na to stale cekam.. a nic.. ;( stacil by nejakej skript, kterej by nahodil Xka a tam uz by se v autorunu spustily ovladace na mys a virtualni klavesnice a bylo by to ok.. ale bhzl to vypada ze se v tomhle smeru nic nestane, je to skoda.. to zavorka: jasny no :) ja bych 2 nevyuzil :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mata Odesláno Prosinec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2007 upnete nekdo ty widle :) pls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DCshoe-Rider Odesláno Prosinec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2007 :Dpekne by to bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
PowerAli
zdarec mohl by mi sem někdo dát kompletní návod na PSP abych tam rozchodil linux? popřípadně kde to stáhnu a jaký je nejvhodnější ? děkuji:-)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts