zabak79 Odesláno Březen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2014 Zdavím, rozhodl jsem se, že si koupím Xbox 360, ale zjistil jsem, že na trhu jsou dvě verze: Xbox 360 S - "starší konzole", ale s 5 USB porty a SPDIF portem Xbox 360 E - nový vzhled, jen 4 USB porty a změnou konektorů AV Port a AV Cable. Nevíte, zda je rozdíl ještě někde jinde, případně, zda mám jít raději do S nebo E modelu a proč? Díky za informace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Březen 3, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2014 Jedná se jen o "facelift", výkonově jsou na tom oba modely naprosto stejně pokud se ptáš na tohle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dogmaster Odesláno Březen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2014 Zdavím, rozhodl jsem se, že si koupím Xbox 360, ale zjistil jsem, že na trhu jsou dvě verze: Xbox 360 S - "starší konzole", ale s 5 USB porty a SPDIF portem Xbox 360 E - nový vzhled, jen 4 USB porty a změnou konektorů AV Port a AV Cable. Nevíte, zda je rozdíl ještě někde jinde, případně, zda mám jít raději do S nebo E modelu a proč? Díky za informace. Rozdíl je v tom takový, že u E není to zapínaní jako u Slim, kde stačí jen přejet prstem a konzole se vypne. Xbox 360 E je, ale mnohem tlustší verze. Někdo tvrdí, že i strašně tichá oproti slimu ( každopádně u mojí to asi neplatí ). Má o trochu pomalejší start a někdo si stěžuje na problémy z Wi-Fi + na ní jsou vidět všechny otisky. Navíc jsem viděl slim k dostání i v bílé verzi. Žádný jiný rozdíl v tom není. [h=1][/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dogmaster Odesláno Březen 18, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2014 Nechci dělat reklamu nebo tak něco, ale jak jsem psal o ty bílí verzi tak jsem jí našel za skvělou cenu. http://www.sbazar.cz/ostravskazastavni/detail/5386848-microsoft-xbox-360-4gb-zarukatop-stavkompletni-balena těžko se to shání, takže kdyby někdo chtěl taky je možnost ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
zabak79
Zdavím,
rozhodl jsem se, že si koupím Xbox 360, ale zjistil jsem, že na trhu jsou dvě verze:
Xbox 360 S - "starší konzole", ale s 5 USB porty a SPDIF portem
Xbox 360 E - nový vzhled, jen 4 USB porty a změnou konektorů AV Port a AV Cable.
Nevíte, zda je rozdíl ještě někde jinde, případně, zda mám jít raději do S nebo E modelu a proč? Díky za informace.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.